FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Gaz Metan şi-a luat preparator fizic de la campioana CFR Cluj

Marco Leite e noul preparator fizic al celor de la Mediaş
Marco Leite e noul preparator fizic al celor de la Mediaş

Articol de - Publicat miercuri, 20 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iunie 2012 18:03

Portughezul Marco Leite a semnat un contract pe un an cu gruparea de pe Târnava Mare şi se va ocupa de pregătire fizică a jucătorilor lui Cristian Pustai.


Marco Leite este absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii Porto şi are un masterat în ştiinţe sportive. În perioada 2009-2011 acesta a lucrat pentru formaţiile Academica Coimbra şi Pacos de Ferreira, ambele din prima ligă a Portugaliei.

De asemenea a făcut mai multe stagii de pregătire în Anglia, la Manchester United, Middelsbrough, Tottenham Hotspur şi Newcastle United.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mediash
mediash  •  21 Iunie 2012, 01:19

Se intoarce Eric si Akaki :X daca mai vine si Mera...ii lux! revin multi jucatori accidentati printre care si Bud... Pacat ca a plecat Issa Ba.Plus cateva transferuri de calitate de data aceasta. Gazu va fi o echipa puternica anul acesta.

guerrilla
guerrilla  •  20 Iunie 2012, 21:27

E cam moale cu jucatorii, aviz amatorilor.

arcasul
arcasul  •  20 Iunie 2012, 18:10

Buna mutare, incet ,incet ne facem echipa performanta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează