FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Gaz Metan vrea în Europa League. Horoba: "Cei din spatele nostru nu mai suportă situaţia!"

Articol de - Publicat miercuri, 01 decembrie 2010 00:00

Medieșenii au început să viseze frumos după ce la finalul turului s-au clasat pe o poziție care să le permită  particparea în Europa league.

Fundașul central Akaky Kubhutia este încrezător în șansele grupării medieșene de a prinde cupele europene la finalul stagiunii: “Totul a fost foarte bine în meciul cu Craiova chiar dacă pe final a fost o adevărată nebunie. Am avut mare noroc cu Vîtcă. Sîntem foarte fericiți că Steaua, Dinamp și CFR sînt în spatele nostru. În retur vom face totul pentru a realiza mai mult decît pînă acuma pentru că avem o echipă puternică.

Îmi pare foarte rău că nu voi evolua vineri în urma galbenului primit la faza penaltyului. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar am văzut pe înregistrarea jocului cum mi-am tras piciorul, iar Wobay a căzut direct, fără să îl fi atins. Am încredere că se vor descurca și fără mine colegii”,a afirmat Akaky.

Ioan Horoba, directorul general al medieșenilor, a trasat punctele forte ale gazului metan.“Speranțe îți faci oricînd dar nu cred că echipele din urma noastră vor suporta faptul că o grupare mică va fi deasupra lor. Însă, dacă se va ivi vreo șansă, nu vom da cu piciorul la o evoluție în cupele europene.

Cu Craiova a ieșit așa cum am sperat iar jucătorii s-au pregătit exemplar toată săptămîna pentru acest success. Sîntem o echipă serioasă, cu jucători care se cunosc de mult timp, cu o bancă tehnică stabilă și cu plățile la zi”, a afirmat Horoba.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ipavel
ipavel  •  01 Decembrie 2010, 17:29

Bv Gazu'! Merita locul pe care sa afla!

medieval
medieval  •  01 Decembrie 2010, 16:48

Hai Gazu' ! Suntem mandrii de voi

sorinescu
sorinescu  •  01 Decembrie 2010, 16:35

Bravo Medias ! e o incantare sa va vad jucand ! Bafta !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează