FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Giani Kiriță desființează transferul lui Dinamo: „Lemn mi se pare! Nu are nici măcar fizic de bodyguard”

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 07:32 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 12:03

Fostul căpitan al lui Dinamo, Giani Kiriță (46 de ani), l-a atacat în termeni duri pe Hakim Abdallah (25 de ani), atacantul din Madagascar al bucureștenilor, după ce „câinii roșii” au pierdut și în fața celor de la UTA Arad, scor 1-2. 

Luni seară, trupa din „Ștefan cel Mare” a ajuns la al 10-lea meci fără victorie în toate competițiile, după ce a fost învinsă la Oradea de UTA Arad, 1-2. 

Florinel Coman, bombă cu ceas în vestiarul FCSB!? Încă un episod controversat: și-a sabotat un coleg! Pe cine a vrut să scoată din echipă
FCSB
Florinel Coman, bombă cu ceas în vestiarul FCSB!? Încă un episod controversat: și-a sabotat un coleg! Pe cine a vrut să scoată din echipă

Giani Kiriță, dublu campion al României cu Dinamo, nu l-a iertat pe atacantul sosit în această vară la trupa alb-roșie de la formația belgiană Virton, care a retrogradat din liga a doua în liga a treia la finalul sezonului trecut. 

Giani Kiriță îl atacă pe Hakim Abdallah, atacantul lui Dinamo: „Lemn mi se pare”

„Avem nevoie de jucători, de oameni care să dea gol. Politic (n.r. - Dennis) are nişte realizări personale. Se vede că vrea, dar în conjunctura actuală atâta poate. Are o realizare la câteva meciuri, ceea ce este puţin.

La Dinamo ai nevoie de vârfuri, de jucători care să dea gol. Uitaţi-vă la Abdallah. Nu are nici măcar fizic de bodyguard. Luckassen (n.r. - Kevin, atacantul de la UTA) are fizic de bodyguard. 

Dar Abdallah... Bă, să nu faci absolut nimic? Mi se pare împotriva fotbalului.

Lemn, aşa mi se pare. Dacă îl prindea Mister (n.r. - Cornel Dinu) în vestiar îi zicea: «Cu stângul nu poţi, cu dreptul nu dai, la cap nu sari, ce cauţi în vestiarul ăsta? Ce cauţi aici şi cine te-a adus?».

Aici e problema, cine l-a adus”, a declarat Giani Kiriță, potrivit Fanatik

Hakim Abdallah a adunat în acest sezon 14 meciuri în tricoul lui Dinamo, în campionat și Cupa României. A marcat un singur gol, în remiza cu CFR Cluj de pe 8 octombrie, scor 1-1, în runda cu numărul 12 din Superliga. 

VIDEO. Costel Orac a comentat situația delicată de la clubul său de suflet: „Dinamo trebuie să facă puncte, nu să joace fotbal-șampanie!”

Citește și: 

Csaba Asztalos intervine în cazul de rasism de la FCSB - Rapid: „În sfârșit cineva a depus o plângere penală” + Ambasadorul Israelului l-a denunțat pe Gigi Becali!

Cum a reacționat FCU Craiova după ce Gigi Becali a anunțat că îl ia gratis pe Bahassa la FCSB

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează