FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gică Hagi apără şi el Steaua în războiul cu MApN: "Se greşeşte mult, dar sînt interese" » Ce zice de palmares

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 17:21

Gică Hagi îi ia şi el apărarea lui Gigi Becali în războiul pe care acesta îl duce cu MApN pentru siglă. Fostul mare jucător îi linişteşte pe suporteri în legătură cu palmaresul echipei. 

" Gigi Becali a ţinut echipa aşa cum trebuie, a făcut performanţă şi îmi pare rău că s-au găsit persoane care vor să strice acest nume. Sînt de acord cu el, pentru că a băgat mulţi bani, a ţinut Steaua la nivelul cel mai înalt, a făcut performanţă în Europa şi merită mai mult respect din partea tuturor.

În momentul de faţă, Steaua trebuie să rămînă aşa cum am cunoscut-o noi, nu să fie dezbinată, ruptă.

Sînt interese multe. Nu le cunosc, nu le ştiu, dar fac un rău mare Stelei, un club important, care face performanţă în Europa, ne-a făcut mîndri ca români. Cred că cei de la Armată fac o mare greşeală, pentru că lovesc Steaua, iar Steaua are de suferit. Steaua e asta, cu jucătorii care au luptat şi au făcut fericiţi sute de mii de suporteri.

Nu ştiu cine e în spate, cine vrea să dezbine acest club, dar cred că nu face bine. Singura care va pierde e Steaua", a declarat Hagi conform DigiSport.

...despre palmares: "Eu cred că există o continuitate. E normal că s-a desprins de Armată. UEFA şi FIFA cer acest lucru. Un club nu mai poate fi de stat. E un club privat de 12 ani. Gigi Becali a băgat foarte mulţi bani, a avut strategie şi acum îi merge foarte bine. Din păcate, ceea ce se întîmplă în ultimul timp la Steaua strică tot ce a fost bun acolo", a afirmat Hagi.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (13)
sorin72seb
sorin72seb  •  02 Martie 2015, 18:26
Postat de capitanul23 pe 01 Martie 2015, 18:36

Ra ha tul asta cred ca are ca ccc at in dovleacul ala de pe umeri. Ca fotbalist a fost ce a fost , dar ca om e jalnic rau . Sa nu uitam cand a spus ca Giovani Becali ia fost al doilea tata . Asa ca ...............bleah !!!

Rahatul asta,BAI CIOARA .....a dus nationalaRomaniei ani de zile in spate are in palmaresul sau cupe si campionate de care voi ciorilor nici nu va permiteti sa le visati macar...a jucat la cele mai tari echipe de club din strainatate ..este vreun cioroi care a trecut pe la voi pe la Rapid si a ajuns macar sa joace cu echipele la care el a evoluat???????

capitanul23
capitanul23  •  01 Martie 2015, 18:36

Ra ha tul asta cred ca are ca ccc at in dovleacul ala de pe umeri. Ca fotbalist a fost ce a fost , dar ca om e jalnic rau . Sa nu uitam cand a spus ca Giovani Becali ia fost al doilea tata . Asa ca ...............bleah !!!

gerulozaurus
gerulozaurus  •  01 Martie 2015, 18:08
Postat de fotbalclubsteauabucuresti pe 01 Martie 2015, 17:59

Hagi este este un super erou al Stelei. In schimb Catalin Hildan care a fost obligat de catre securistii din Stefan Cel Mare sa stea ore in sir in vestiar cu perfuzii in vene pt dubla de calificare in CL Dinamo – Polonia Varsovia 3-4/1-3 este idol pt ca a incercat prin dopaj sa ajunga in grupele Champions League. Halal erou dinamovist.

pai nu, omul chiar este un idol daca a acceptat asta pentru clubul lui, jigodii sunt cei care l'au indrumat... "fortat" sugerat, propus, amenintat, sa faca asta..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează