FOTBAL  »  Superliga  »   VIITORUL

Gică Hagi caută un antrenor străin pentru banca Viitorului » Bogdan Stelea: ”Rămîn prieten cu Hagi”

"Astralii" vor să prindă, în acest an, grupele Europa League

Articol de - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 01:59

Bogdan Stelea a demisionat de la Viitorul, iar Hagi doreşte acum un antrenor străin.

Colaborarea dintre Bogdan Stelea şi Viitorul, echipa patronată de Gică Hagi, este de ieri istorie! Stelea a demisionat după ce în primele 4 etape nu a reuşit să cîştige nici un meci, avînd două egaluri şi două înfrîngeri.

Cel supranumit Arnold a ţinut să precizeze că decizia a fost luată pentru a crea un şoc la echipă şi că prietenia sa cu Gică Hagi rămîne aceeaşi: "Lipsa de rezultate a dus la o astfel de decizie radicală. Am hotărît să-mi dau demisia pentru binele echipei. Consider că era nevoie de un şoc. Eu rămîn în continuare prieten cu Gică Hagi şi îi doresc să aibă mult succes în acest proiect, pe care eu îl consider unic în România. Sînt sigur că va reuşi!", a spus Stelea.

Conform surselor GSP, Gică Hagi este tentat să aducă un antrenor străin, nefiind mulţumit de prestaţiile ultimilor antrenori români care s-au perindat pe banca tehnică a Viitorului.

Deşi au trecut doar 4 etape, Stelea este deja cel de-al treilea antrenor din Liga 1 care îşi pierde postul, după Marin Barbu (Ceahlăul) şi Cornel Ţălnar (FC Braşov).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
zecs93
zecs93  •  20 August 2014, 19:27

sa vina Lienen !!!

godot
godot  •  20 August 2014, 14:40

Hagi nu cauta antrenor principl, isi cauta un secund.

chimir_sen
chimir_sen  •  20 August 2014, 10:05

Eu zic să-și aducă unul de prin sud-estul Asiei , că ăia sunt obișnuiți cu blaturile lui odioase , și se mai și scoate la pariuri ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează