FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gică Hagi le face un rechizitoriu aspru celor doi puşti ai Stelei, Iancu şi Stanciu: "N-au personalitate" :X

Nicolae Stanciu +1   FOTO
Nicolae Stanciu

Articol de - Publicat sambata, 12 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 octombrie 2013 21:14

Fostul mare internaţional le reproşează tinerilor că nu ies să explice în faţa presei de ce nu mai doresc să meargă la echipa naţională, gest pe care îl amendează dur: "N-ar avea voie nici să gîndească aşa ceva"


Naţionala de tineret a României a jucat aseară cu Irlanda în preliminariile CE 2015, dar vedetele reprezentativei, steliştii Gabi Iancu şi Nicuşor Stanciu, au preferat să meargă cu echipa de club într-un stagiu de pregătire decît să se pună sub comanda lui Bogdan Stelea. Această situaţie l-a înfuriat pe Gică Hagi, fost jucător şi al Stelei, şi al echipei naţionale, dar şi cel care practic l-a dat fotbalului românesc pe Gabi Iancu, promovîndu-l şi crescîndu-l la Viitorul Constanţa.

"Dacă doi copii refuză naţionala, am ajuns rău"
Aflat în studio la Dolce Sport, Gică Hagi s-a referit la conflictul pe care Iancu şi Stanciu îl au cu cei de la "tineret" şi nu i-a menajat deloc. Dimpotrivă. "Un jucător român, cînd aude că e selecţionat la echipa naţională, nici n-ar trebui să mai doarmă de nerăbdare. Nici prin gînd n-ar trebui să-i treacă să refuze naţionala. Cum să ajungem în situaţia în care doi puşti, unul născut în 1993 şi unul în 1994, să întoarcă spatele? Am ajuns rău, rău de tot dacă doi copii nu mai vor să vină la naţională. Să nu ne mai mirăm unde sîntem", a declarat Hagi.

"Iancu să iasă să-şi ceară scuze"
"Eu l-am avut pe Iancu, îl cunosc bine, l-am crescut altfel. Să iasă în faţă şi să-şi susţină poziţia. Nu să se ascundă după alte păreri, ale altora. Să iasă, să spună ceva, asta trebuie să facă un fotbalist care se respectă şi care are personalitate. Dacă nu, înseamnă că n-ai aşa ceva. Iancu să iasă şi să-şi ceară scuze pentru că a greşit cînd a plecat din cantonament. Nu contează că a fost o secundă, 30 de secunde sau 4 minute, nu trebuia să iasă", a adăugat Hagi.


"Nu ştiu de unde vin problemele astea în care se află Iancu şi Stanciu, dar e o greşeală ca ei să nu mai meargă la echipa naţională. Sau poate că se întîmplă lucruri grave în circuitul echipei naţionalei de tineret"
Gică Hagi

124 de selecţii are Hagi în echipamentul echipei naţionale, pentru care a evoluat în perioada 1983-2000

1 selecţie au împreună Iancu şi Stanciu în echipa naţională de seniori, meci bifat de Stanciu într-o partidă amicală la începutul acestui an

"Iancu şi Stanciu, nişte căcăcioşi!"
Ladislau Boloni, fostul mare jucător al Stelei, i-a criticat foarte dur pe Stanciu şi Iancu, din cauza comportamentului celor doi: "Eu nu am auzit de ăştia. Unde joacă? Ce au cîstigat băieţii ăştia? Eu nu cunosc foarte bine, dar sînt titulari la Steaua? Ce-a făcut Stanciu ăsta în viata lui pentru Steaua? Îmi permiteţi să fiu vulgar? Sînt nişte căcăcioşi care nu ştiu ce să facă, într-un anturaj deosebit de prost. Trebuie suspendaţi! Am fost stelist şi voi rămîne. Nu voi vorbi împotriva Stelei, dar, cînd exagerezi, trebuie luate măsuri. Să fie suspendaţi!".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
aly_dinamo
aly_dinamo  •  13 Octombrie 2013, 15:36
Postat de pinghinson pe 12 Octombrie 2013, 13:08

OK , baietii ar trebui sa-si ceara scuze dar si Stelea ar trebui sa faca acelasi lucru. A spus ca Iancu a iesit 40 min, iar secundul la asteptat in tot acest timp. camerele au aratat altceva.

Din ce tin eu minte Stelea vorbea de toata noaptea..

haxor
haxor  •  12 Octombrie 2013, 21:59

pentru toti fraierii astia care comenteaza aici impotriva lui Hagi, ma dava-n ... Pai mai mamelucilor, Hagi a dat totul ptr fotbalul romanesc, tot...a tarat echipa dupa el spre performanta si vin niste nimeni fani Becali si MM sa-i puna buline negre ptr anumite decizii din cariera sa? Cati ani avea Hagi cand s-o retras de la nationala? Taca'va gura de ametiti care nu stiti despre Hagi decat din reviste si din ce va povestesc parintii. Statuie e putin spus sa-i construim ptr ce ne-a oferit noua adevaratilor iubitori de fotbal!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Octombrie 2013, 19:59
Postat de sibelius pe 12 Octombrie 2013, 12:11

Hagi e una si aceasi persoana care se retragea de la Nationala pentru a se consacra Galatei, iar dupa revenire a provocat demiterea lui Piturca pentru ca nu primea destui bani din prima de calificare?

Imagineaza-ti ce ar fi zis Hagi daca la Nationala de tineret nu ar fi fost un prieten de-al lui acolo antrenor....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează