FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 2-0

Gigi a dictat schimbarea lui Nikolici, iar Levy s-a supus!

Becali îl preferă pe Mihai Costea în locul lui Nikolic
Becali îl preferă pe Mihai Costea în locul lui Nikolic

Articol de - Publicat luni, 22 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 22 august 2011 09:28

Steaua a pierdut cu 2-1 meciul disputat în deplasare cu Astra Ploieşti. Becali s-a enervat că Mihai Costea nu e titular şi a ordonat din lojă introducerea acestuia în minutul 32. Levy s-a supus, deşi mai efectuase o modificare în debutul partidei.


VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

A fost nevoie de 4 meciuri şi o treime din al 5-lea pentru ca Gigi Becali să se bage din nou peste antrenor. Patronul Stelei a decis a doua schimbare în meciul de aseară. După primele 30 de minute, în care Steaua a jucat slab, Gigi a dat ordin ca Nikolici să fie scos de pe gazon: "Cum să-l ţină pe Mihai Costea rezervă, ăsta e nebun?! Să-l văd pe teren imediat, nu mă interesează în locul cui".

Levy fost pus în dificultate întrucît mai efectuase deja o modificare, încă din minutul 4: Gabi Matei cu Rusescu. Israelianul s-a supus însă şi l-a ales pe Nikolici pentru a ieşi. Muntenegreanul a rămas şocat cînd a aflat că trebuie să iasă. A dat mîna cu antrenorul, însă în acelaşi timp imaginile TV au surprins modul în care fostul timişorean se mira şi se strîmba neînţelegînd decizia.

Finanţatorul Stelei nu a mai prins finalul meciului de la Ploieşti, plecînd de la stadion încă din minutul 65. Motivul e lesne de înţeles, în acel minut Astra conducea cu 2-0 iar echipa sa nu dădea semne că poate să revină pe tabelă. Şi nici nu a revenit, jocul roş-albaştrilor fiind de-a dreptul dezamăgitor.

"Deocamdată nu mă bag la echipă, pentru că merg lucrurile binişor, cînd n-or să mai meargă o să mă implic, nu pot să las echipa dacă nu merge", a spus Becali apoi la Digisport. "Greşelile lui Iliev şi Latovlevici sînt inadmisibile, sper să nu se mai repete aşa ceva"

CITEŞTE AICI CRONICA MECIULUI ASTRA - STEAUA 2-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (145)
islaz
islaz  •  22 August 2011, 20:48

OIER NENOROCITce atinge tot distruge,stai sa mai piarda un meci sa vezi atunci de parca scrie undeva ca steaua trebuie sa castige

islaz
islaz  •  22 August 2011, 20:43

Cat de mincinos poate fi acest analfabet,asa face schimba el juc. si findca nu a iesit bine spune ca nu se baga la echipa MINTE OIERUL AU CONFIRMATO CEI DIN ANTURAJUL LUI CA SE BAGA TOT TIMPUL LA ECHIPA,am iubit Steaua dar cu un asemenea oier nu sa mai poate ,uite unde a ajuns si asta nu e tot o sa mai vedeti altele si mai urate pt.ca oirul e prost rau de tot.

cristitiger
cristitiger  •  22 August 2011, 20:14

Uite alt ziarist pe numele lui Justin Gafiuc care a terminat jurnalismul la Spiru Haret cu profilul ID.Tin sa precisez ca nu asa reusesti sa iesi in evidenta cu astfel de minciuni ci altfel.Nu stiu cum ai ajuns tu la GSP,dar s-au cam pacalit cu tine...si daca o sa ajungia sa intri vreodata in gura lui Becali sa nu te superi ca meriti!

Vezi toate comentariile (145)
Comentează