FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - STEAUA 0-0

Gigi a măturat pe jos cu Costea şi cu Bălan: "Cît mai merg ca prostu' în deplasări?!"

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 01:46

Becali a anunţat că jocul a lăsat mult de dorit, l-a numit pe Florin Costea "mortăciune", iar despre Tibi Bălan a spus că "a fost în plus pe teren"


Discursul patronului Stelei de la final a fost ca după o înfrîngere. Trei ţinte a avut Gigi Becali. Primele două au fost Florin Costea şi Tibi Bălan, celei de-a treia nu i-a fost rostit numele, dar a făcut referire la prestaţia întregii echipe.

"Fotbalul e simplu. Marchezi, cîştigi. Nu marchezi, nu cîştigi. Păi, dacă avem penalty, e normal s-o dai în poartă, să tragi tare şi chiar dacă portarul pleacă în acelaşi colţ, să nu aibă ce să facă. Dar Florin a dat la vrăjeală, pe jos. Bine, el a fost mortăciune acolo, pe stînga. Se vede că nu are vlagă, n-are forţă, cădea mereu, era lent", l-a caracterizat Becali pe Costea I la Fanatik Show, pe DigiSport.
Al doilea fotbalist luat în vizor a fost Tibi Bălan: "Ăsta chiar a fost în plus pe teren, se mai şi plimba p-acolo. Vezi, Doamne!, în minutul 30 a acuzat dureri, cică îl durea inghinalul. Bine, mă, dacă te doare inghinalul, gata, nu mai poţi juca?!".

Imediat după ce l-a luat la Steaua pe Bălan, Becali spunea despre el: "El e fotbalistul care ne lipseşte, el e creierul de care avem nevoie, cu el batem tot".

Cea mai surprinzătoare săgeată pe care Gigi Becali a aruncat-o aseară a fost într-o direcţie pe care nu a numit-o. Întrebat dacă i-a plăcut şi lui evoluţia echipei, deşi s-a terminat 0-0, Becali a reacţionat: "Poate vouă v-a plăcut, dar mie nu. Absolut deloc. De-asta mi s-a şi luat să tot merg ca prostu' în deplasări după echipa asta. Fac mii de kilometri, schimb hoteluri, ajung noaptea acasă, cheltuiesc sute de euro. Pentru ce, cînd pot să stau acasă în faţa televizorului?!".

"Din acest moment e clar, meciul cu Rapid din etapa viitoare e ca o finală pentru noi. Dacă o pierdem, sîntem out din lupta la titlu, dacă o cîştigăm, ne batem în continuare"
Gigi Becali, patron Steaua

"După jocul ăsta pot să spun bravo adevărat unui singur jucător. Bravo, Brandan! Ăsta da, fotbalist, joacă oriunde îl pui, alţii nu fac nimic niciodată"
Gigi Becali, patron Steaua

5 meciuri a bifat Steaua în acest sezon fără să marcheze: cu Oţelul, în Supercupă, cu Schalke, în Europa League, cu Gaz Metan, Sportul şi Vaslui, în Liga 1

"Dacă Dinamo va cîştiga la Piatra Neamţ şi va pune 10 puncte între ea şi Steaua, atunci va fi o misiune imposibilă pentru Steaua să cîştige titlul"
Marius Lăcătuş

"Ăsta este fotbalul, mai ai şi ghinion. Nu poţi da mereu gol în minutul 93, aşa cum s-a întîmplat cu Oţelul"
Helmuth Duckadam

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
phillipss
phillipss  •  17 Octombrie 2011, 14:29
Postat de vasglo pe 17 Octombrie 2011, 13:08

Daca nu te poti concentra spune-mi si nu te mai deranjez: ai vazut altceva? Apropos, despre Otelu', echipa campioana, a carei sigla o afisezi cu mandrie, nimic? Hai, zi-ne si noua ceva? Cumva esti "otelar", asa la deruta?

nu, nu am vazut, multumit?la o echipa carpita ca a stelei cu jucatori adusi gratis si la kilogram nu ai ce vedea, iar ciobanul ar trebui intai sa bage mana in buzunar asa cum s-a lafait si apoi sa ceara socoteala.nu sunt otelar de fatada, am jucat la otelul cand am fost mic, sunt nascut si crescut in galati pana am plecat la facultate la bucuresti.ce-ai vrea sa iti zic de otelul, ca vad ca esti curios:)

stancuvlad
stancuvlad  •  17 Octombrie 2011, 13:50
Postat de gio1 pe 17 Octombrie 2011, 06:15

"Ăsta este fotbalul, mai ai şi ghinion. Nu poţi da mereu gol în minutul 93, aşa cum s-a întîmplat cu Oţelul" Helmuth Duckadam Mare dreptate are Helmut !!! In ultimii trei-patru ani , doar din noroc cras ! pe final de meci ne-am mai tinut prin cupe !!!!

Exact...s-au obisnuit atat de mult cu sfantul bulan ca acum cand acesta nu mai apare meci de meci se cred ghinionisti :)))))

vasglo
vasglo  •  17 Octombrie 2011, 13:08
Postat de phillipss pe 17 Octombrie 2011, 12:55

dar de lins in cur nu esti satul?!ce pretentii sa ai de la un jucator liber de contract adus de la o echipa retrogradata si dupa 8 luni de pauza?dar ciobanul da 3 lei si vrea sa joace de 10 mil.tu chiar nu vezi ca azi esti bun, maine esti un nimic pentru cioban?!ca nu exista meci sa nu destabilizeze echipa bagandu-se in seama cand il suna toti pseudojurnalistii sa-i ceara parerea?nu zicea ciobnul ca baga 15 mil in trnsferuri si ia numai juctori de 3-4 mil?a luat 14 cu 6 mil toti, dintre care 1,4 mil ii revendica acum.an de an e aceeasi poveste si rezultatele se vad, dar are pretenii:))jalnica a ajuns steaua lui becali!

Daca nu te poti concentra spune-mi si nu te mai deranjez: ai vazut altceva? Apropos, despre Otelu', echipa campioana, a carei sigla o afisezi cu mandrie, nimic? Hai, zi-ne si noua ceva? Cumva esti "otelar", asa la deruta?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează