FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali a încercat să-l ia pe Alexe de la Dinamo, dar a fost "muşcat": "E «cîine» turbat, e fanatic"

Marius Alexe
Marius Alexe

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 decembrie 2012 19:36

Anghel Iordănescu l-a sfătuit pe Gigi Becali să încerce să-l ia pe Marius Alexe de la Dinamo, roş-albii avînd serioase probleme financiare.

Patronul Stelei a încercat să pună în practică afacerea, dar răspunsul lui Victor Becali l-a convins că transferul e imposibil.

"Nu avem cum să îl luăm pe Alexe. E imposibil. Nu avem cum. Am vorbit cu Victor şi mi-a zis că Alexe mai bine moare de foame decît să vină la Steaua. E "cîine turbat", e crescut acolo. "Cîinii" ăştia sînt periculoşi.

Ăştia de la Dinamo sînt "cîini" d'ăia fanatici. Îmi place mult Alexe, e fotbalist", a spus Gigi Becali la Fantik Show, pe Digi Sport.

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (49)
florinch
florinch  •  18 Decembrie 2012, 14:43

Il felicit pe Alexe pentru indarjirea cu care se declara dinamovist si sunt convins ca asa este.Cu aceasta ocazie le-a dat si o palma acelor suporteri asazisi "pretentiosi" care l-au injurat si inca il mai injura,desi ei habar au sa dea cu piciorul intr-o minge.Felicitari Marius si la mai mare!

tipsy
tipsy  •  18 Decembrie 2012, 00:29
Postat de drunk_driver pe 17 Decembrie 2012, 21:22

Ca jucator e ok !!! Dar atitudinea asta de "caine pe viata" .....e penibila :)))) Asa a fost si Marius Niculae ...momentan e "agricultor pana la moarte". In ziua de azi jucatorii trebuie sa dea dovada de profesionism ....daca joaca pentru bani (Alexe sunt convins ca o face ) ...si nu doar din placere !!! Eu presimt ca va pleca in strainatate pentru un salariu cu 10-15 % mai mare decat are acum la Dinamo ....

marius niculae a explicat de ce a plecat si si-a asumat faptul ca si-a incalcat promisiunea de a nu evolua la o alta echipa din tara, cu toate ca nu a plecat la o rivala. omul a fost fortat sa plece, n-aveau bani sa-i dea, chiar a fost foarte corect si e clar ca e un dinamovist adevarat, vorba aia si-a micsorat de 5 ori salariul. orice e posibil, dar chiar nu cred ca ar fi plecat la steaua indiferent de circumstante.

razvan.77.
razvan.77.  •  17 Decembrie 2012, 22:13
Postat de urban. pe 17 Decembrie 2012, 22:00

Vaslui nu e rivala noastra ...

Pai rivalele voastre acum sunt, petrolul, brasov, rapid, concordia .... vasluiul e mult peste :)))

Vezi toate comentariile (49)
Comentează