FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali: "Am un proiect pentru Hagi, lucrez cu el numai dacă sînt sigur că are performanţe"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că cele mai probabile variante pentru banca tehnică a grupării din Ghencea din sezonul viitor sînt Victor Piţurcă şi Ionuţ Badea, dar comentează şi posibilitatea instalării lui Gheorghe Hagi în funcţia de antrenor al roş-albaştrilor.

"Nu am făcut nici o listă, eu am fost întrebat pe cine văd eu capabil să pregătească Steaua şi am expus cîteva nume.
Din bun simţ, am răspuns tuturor întrebărior care mi s-au pus. De fapt, sînt două soluţii: Piţurcă şi Badea.

Nu am vorbit cu Hagi şi se poate supăra dacă îl aduc în discuţie. El e un om dificil, nu vreau să fie luat prin surprindere şi să aibă o reacţie care să nu-mi placă. Aş lucra cu Hagi numai dacă sînt sigur că el are şi performanţe. Nu vreau ca Hagi să aibă încă un eşec pentru că ar fi urît pentru el, nu ar fi deloc bine în palmaresul lui Gică. Am un proiect pe care nu-l pot spune, în care îl văd pe el reuşind", a spus Gigi Becali la Contraatac, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
 •  04 Mai 2010, 01:26

Hagi n-are nevoie de proiectele tale! El le are pe ale lui. Principalul e Viitorul Constanta care de sezonul viitor o sa fie in Liga II. In 3-4 ani o sa ti-o iei in divizia I de la el antrenandu-si propria echipa. Asa ca pleaca din Ghencea ca ne-am saturat de managementul tau dezastros.

 •  03 Mai 2010, 21:31
Postat de pe 03 Mai 2010, 19:00

a innebunit ciobanul!!! De unde a invatat el cuvantul asta nou "proiect"????????? Auzi la cioban, proiect........Mars afara din Ghencea....mars din Romania !!!!!

.... MARS in Albania!!

 •  03 Mai 2010, 20:05
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

eu tind totusi sa cred ca hagi s'ar intoarce, la cat tine la steaua...chiar daca stie ca o sa plece cu coada intre picioare, umilit de patron, dragostea fata de aceasta echipa l-ar face sa revina de fiecare data inapoi

Vezi toate comentariile (22)
Comentează