FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Gigi Becali, criticat pentru cum s-a comportat cu Gâlcă: "Este foarte urît ce a făcut"

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2015 17:34

Deși Steaua a cîștigat două trofee în acest sezon și îl poate lua azi și pe al treilea, Cupa României, Gâlcă nu va continua pe banca roș-albaștrilor.

" Mirel Rădoi va fi antrenorul Stelei şi gata. Fac 5-6 transferuri pentru Champions League şi aia e", a declarat Becali după meciul cu CSMS Iași.

Ilie Năstase a vorbit despre decizia lui Becali și despre cum a ales acesta să se despartă de Gâlcă.

Nu prea mi-a plăcut declarația lui Becali, cînd a spus că și-a luat antrenor, cînd îl are pe Gâlcă. Nu este fair-play, dar ne putem aștepta la orice de la Becali. Nu trebuie să îi luăm lui Gâlcă ce a reușit în acest sezon.

Este foarte urît ce a făcut Becali. Trebuia să aștepte să se termine sezonul și după aceea să spună astă", a spus Năstase la televiziunea sportro.

Citește și:

Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!
Liga 2
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (23)
809341019103721
Vlase Ion  •  01 Iunie 2015, 10:36

Becali este un mare MAGAR, este intruchiparea deavolului pe pamant. Nu credeti nimoic din ce spune ***, credinta lui este ceva de suprafat, in sufletul sau este un diavol. Cum poti schimba uin antrenor care iti aduice trei trofee? RUSINE ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florar
florar  •  01 Iunie 2015, 10:07

Da ce rau e la Steaua...Sa fi alaturi de Grozavu printre singurii antrenori care nu a fost schimbat...Sa ai cel mai mare numar de antrenori secunzi din divizie....Sa fi printre singurele echipe ca banii la zi...Sa faci paguba in bugetul clubului prin lipsa de performante in Europa...Sa contribuie si el prim jocuri proaste la lipsa de spectatori care sa sustina echipa...Sa faci deliciul presei prin declaratii contra patronului...Sa fi socatit decent in declaratii si actiuni dar sa fi antrenorul care a ruinat un jucator-Lemnaru-lucru nepermis de presa tocmai patronului...Sa spui ca trebuie cel care tocmai marcase 6 goluri sa stea pe banca de rezerve in cel mai important joc de la Bucuresti-cu bulgarii-din ratiuni tactice dar sa faci capat de tara cind jucatorul pleaca in iarna poate tocmai sa suplineasca lipsa de bani pe care antrenorul a produs-o...Sa spui ca Breveld e marele jucator cerut de tine...Sa trebuiasca sa marchezi gol cu orice pret si tu sa joci cu 6 jucatori defensivi si sa faci schimbari post pe post-mai ales fundas ce fundas, lucru vizibil mai ales in meciul de la Iasi...Sa spui ca echipa a fost bulversata doar de plecarile din iarna cind tu marele antrenor ai rezultate contradictorii cu aceiasi jucatori 3-1,1-1 ,0-1 Petrolul,3-0,0-0,0-2 cu Astra,3-0,1-3 cu Pandurii...Sa fi uitat marele antrenor meciurile jenante din tur cu Viitorul si Iasiul?... As putea continua toata ziua in a mentiona meritele unui antrenor numit Gilca...

1446025852379084
Dragos Nastase  •  01 Iunie 2015, 09:05

Sunt Dinamovist si personal cred ca,conducatori Stelei fac cea-mai mare greseala acest antrenor Costel Galca aparte de titlurile care,le-a castigat a mai castigat un lucru foarte important a facut ca,Steaua sa fie din nou simpatizata in toate colturile Romaniei declaratii de foarte mare bun simț si comportament de adevarat gentelmen ,de la Generalul Iordanescu Steaua nu a mai avut un antrenor asemanator. Ca,si Dinamovist nu pot de cat sa ma bucur ca,va faceți singuri rau .

Vezi toate comentariile (23)
Comentează