FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - STEAUA, DUMINICĂ, 17:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali despre amenzile de la UEFA: "Sînt un prost, pentru ce să plătesc eu?!"

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2011 20:15

Gigi Becali a vorbit despre incidentele provocate de suporterii Stelei, dar şi de cei ai lui Dinamo, în ultima vreme.

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că a fost doar amendă. Nu e nici un fel de problemă, plăteşte Gigi Becali. Gigi Becali e prost, pentru ce plătesc eu?! Sînt 20.000 de euro, să aducă banii cei care au comis incidentele. Problema e să nu mai facă, dă-i naibii de 20.000 de euro! Eram recidivişti, ne puteau suspenda terenul. În două meciuri acasă, cu Larnaca şi cu Maccabi Haifa tot mai încasăm 6-700.000 de euro pe puţin.

Ei zic că iubesc echipa, dar nu înţeleg cum pot să facă rău. Sînt oameni care fac rău cînd iubesc, asta e! Cu mine nu au ce să aibă, am eu vreun contract cu suporterii? Un om este proprietar la o societate, nu am nici o convenţie cu acei suporteri şi nu am nici o obligaţie. Nici ei faţă de mine, nici eu faţă de ei. Dacă au ceva cu mine, legea trebuie să aibă ceva cu ei. Nu am voie să trăiesc la mine în ţară?

Să facă alte legi pentru suporteri în Codul Civil şi în Codul Penal dacă lor nu li se aplică aceleaşi legi. Nu există ordine în ţara asta, păi vezi în Anglia aşa ceva?! Numai prin lege se face ceva", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Steaua a fost amendată de UEFA cu 20.000 de euro, cîte 10.000 pentru incidentele petrecute atît la meciul de la Cluj, cît şi la cel de la Sofia, din play-off-ul Europa League.

Gigi Becali despre suporterii...

...lui Dinamo: "Nu comparaţi suporterii noştri cu cei ai lui Dinamo. Ai noştri sînt răi, dar ăia de la Dinamo întrec orice limită, ce fac ei se numeşte huliganism, trebuie arestaţi toţi! Ce se întîmplă acolo este inadmisibil! Echipa lor e pe primul loc şi tu vii cu torţe, faci război! Abia aşteaptă să vină ora meciului să facă acte de huliganism"

...Rapidului: "Ăştia de la Rapid încurajează echipa, indiferent de rezultat. Ăia sînt suporteri adevăraţi"

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (49)
sorin_steaua
sorin_steaua  •  24 Septembrie 2011, 00:48

Aia de la Rapid sunt cei rai , dar si cei mai patimasi, am fost de cateva ori in galeria la ei, obligat fiind de circumstante.

sundancekid1915
sundancekid1915  •  24 Septembrie 2011, 00:33
Postat de dinarad pe 23 Septembrie 2011, 23:44

...continuare... 3. NU sunt rapidist de nici un fel , din Bucuresti simpatizez Dinamo , dar trebuie sa fiu deacord cu clujeanul care spunea ca doar rapizii au fani adevarati. Imi pare rau dar asta este. Ii cunosc de mult pe aia din Grant , in anii '70 si '80 , in Bucuresti fiind nu pierdeam niciun meci al echipelor Bucurestene si pot sa-ti spun cu mina pe inima ca fani ca ai Rapidului nu au multe echipe din Europa si asta o stie oricine care are cit de cit legatura cu fenomenul fotbal si care are (bineinteles) puterea sa recunoasca.

Bei baiatu ce fani aveti voi sau aia de la cluj la constanta, ploiesti, turnu severin sau suceava ? Asa ca sa dau un mic exemplu...Toti caraghiosii si demagogii lasa comentarii doar de dragul de a comenta . Ce fanu are aradul la braila sau in craiova ? Noi de bine de rau chiar in craiova unde nu misca nimeni si tot avem citeva sute de fani sa nu mai vorbesc de oltenia,,,slatina...vilcea..severin..etc.. Nu mai vorbiti ba de r=dragul de a vorbi .. Steaua si Dinamo au fani in fiecare catun din tara asta..voi si aia de la cluj sunteti o gluma buna .

sundancekid1915
sundancekid1915  •  24 Septembrie 2011, 00:25
Postat de ucluj2011 pe 23 Septembrie 2011, 22:51

Asta cu "Rapidistii sunt fani adevarati" , poti sa o mai spui odata nea Gigi. Adevarul este ca , din pacate , in Rominia , rapidistii sunt unici in fanatismul si atasamentul lor fatza de echipa. NUMAI suporterii "U" Cluj si pe undeva craiovenii si ploiestenii mai pot avea pretentia sa fie PE UNDEVA pe acolo.

Care suporteri U'Cluj ba !!! Visezi ? ...,,,hehe..auzi la asta suporteri u' cluj ...voi v-ati dat in petec din nationalism ca aveti boala pe unguri si atit . Acum 2,3 ani erati 100 la arad sau in alte parti.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează