FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali l-a sunat aseară pe Nicolae Dică: „De ce ai spus prostia asta?” + Cele două ordine pentru antrenor

Mihai Stoica și Nicolae Dică // FOTO: Imago +36   FOTO
Mihai Stoica și Nicolae Dică // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2022 11:07 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 12:04

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit discuțiile purtate la telefon cu Nicolae Dică imediat după înfrângerea cu Farul, 1-3.  

Antrenorul roș-albaștrilor a avut un discurs în care lăsa să se înțeleagă că nu e sigur că va continua la FCSB, dar Gigi Becali spune că nu ia în calcul să renunțe la acesta, în ciuda rezultatelor slabe din Liga 1. 

Gigi Becali, euforic în dimineața de după eșecul cu Farul: „Vali Argăseală a venit și mi-a dat vestea. E o zi frumoasă pentru mine!”
Farul - FCSB 3-1
Gigi Becali, euforic în dimineața de după eșecul cu Farul: „Vali Argăseală a venit și mi-a dat vestea. E o zi frumoasă pentru mine!”

Ce au discutat Gigi Becali și Nicolae Dică după Farul - FCSB 1-3 

„Voi vedeți lucrurile într-un fel, eu le vad în alt fel. Că am mâncat bătaie, așa este. Dar eu i-am spus lui Dică și data trecută (n.r- după 2-2 cu Hermannstadt): «Bă, nu fi supărat! Rezultatul e mincinos». Acum spun iar. 

Am vorbit aseară «Stai liniștit. Rezultatul e mincinos». Am vorbit azi dimineață iar. Noi am avut 70% posesie. Noi nu putem supărat că am luat un gol... Era Dulca acolo, Dawa a făcut penalty... Al doilea gol tot pe o greșeală l-am luat. 

Nici noi nu am jucat extraordinar. De ce? Am jucat în 3 jucători: Coman, Compagno și Cordea. Așa nu se poate câștiga meciul. I-am zis lui Dică: «Fă ce vrei. Nu mă bag. Dacă vrei să reglezi, schimbă 2-3 jucători în minutul 15. Eu nu mă bag».

A zis și Dică «Dacă rămân eu...». Nu înțeleg de ce a zis. De ce ai spus prostia asta? Am câștigat 8 milioane de euro cu el. Nu se pune problema să plece. De unde a scos-o? Nici măcar nu înțeleg. Iau 8-9 milioane datorită lui”, a spus Gigi Becali la ProArena. 

Gigi Becali se bagă peste Dică: „4-3-3 cu un închizător” + „Tavi Popescu să nu mai joace în spatele vârfului”

După ce i-a cerut lui Dică aseară să schimbe sistemul, din 4-2-3-1 în 4-3-3, Becali a explicat astăzi că nu vrea ca Octavian Popescu să mai joace în spatele vârfului, poziție pe care actualul tehnician l-a distribuit la revenirea pe banca roș-albaștrilor. 

„Am spus să nu mai jucăm în 4-2-3-1. Dacă jucăm așa, trebuie să-i băgăm pe Oaidă și Dulca. Și ce facem? Îi lăsăm pe Miculescu, pe Tavi Popescu, Oaidă, Olaru sau Coman în afara lotului? Jucăm doar cu un inchizător și doi interi. Ce-i aia? Joacă 4-3-3, simplu! E jocul nostru. Cu asta, basta! Am terminat bâlciul. Joacă cu un singur închizător. 

Tavi Popescu nu mai costă bani acum. De ce? I-am schimbat poziția. Cu Farul, când s-a dus în stânga, a făcut câteva faze. Cum să joace el doilea vârf? Că să joci acolo, trebuie să ai picioare de oțel. El nu are. Are picioare de diamant, de cristal. El nu poate, îl văd. Îmi dau seama”, a adăugat Becali. 

Mă îngrijorează defensiva, da. Dacă voi fi în continuare la echipă, voi aborda altă strategie. Ce am vrut să spun? Cât voi rămâne eu la echipă, voi fi mai atent la ce strategie voi adopta. 

Ce-mi doresc eu nu se poate realiza în acest moment. Dacă voi fi antrenorul echipei în continuare, voi aborda o altă strategie. Ce îmi doresc eu e mai greu de îndeplinit de către jucătorii mei. Nu vreau să detaliez, pentru că ar însemna să dau nume.

- Nicolae Dică

VIDEO Sistemul ideal pentru FCSB, în viziunea lui Marin Barbu: „Au nevoie de un vârf tehnic când joacă acasă”

 Citește și:

Gigi Becali îi ia apărarea fotbalistului pe care Panduru „l-a făcut pachet”: „Nu știe fotbal! Singurul din lume cu ghetele tocite la călcâie!”

„Ăsta e antrenorul care îi trebuie lui Gigi Becali! Abia atunci va fi fericit” » Verdict după eșecul usturător al FCSB-ului cu Farul

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
adriann_
adriann_  •  01 Septembrie 2022, 13:52
Postat de ando89 pe 01 Septembrie 2022, 12:54

Inteligență artificială de top să fii și nu faci față la fcsb. Tocmai concepuse mister nick o nouă strategie când vin două ordine prioritare de la comandamentul suprem. Asta până diseară, când poate mai vin trei. Orice procesor si configuratie ai avea, tot apare o fatal error.

"Gandirea" neasemuitului Gigi nu poate fi transpusa in nici un limbaj de programare. Asa ca in mod inevitabil nu poate fi procesata de nici un sistem de operare. Poate calculatoarele organice ale extraterestrilor ostili de pe planeta Vurugu sa aiba o sansa... :))

ando89
ando89  •  01 Septembrie 2022, 12:54

Inteligență artificială de top să fii și nu faci față la fcsb. Tocmai concepuse mister nick o nouă strategie când vin două ordine prioritare de la comandamentul suprem. Asta până diseară, când poate mai vin trei. Orice procesor si configuratie ai avea, tot apare o fatal error.

1945sv0509
1945sv0509  •  01 Septembrie 2022, 12:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează