FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali sare la Ianis Zicu: „Bă, băiatule, nu ți-e rușine?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 11:42

Gigi Becali s-a enervat teribil când a auzit declarația lui Ianis Zicu, noul antrenor de la Farul, care a spus că Florinel Coman nu valorează mai mult de 3,5 milioane de euro.

„Vreau să-i răspund lui Ianis Zicu, cel care a spus că suma corectă pentru Coman e de 3 milioane și jumătate. Bă, băiatule, nu ți-e rușine? Eu am ofertă de 15 milioane de euro pentru Coman. Comentează Ianis Zicu...

Comentatorul Ianis Zicu comentează toată ziua. Marele deștept Ianis Zicu. El e machedon, dar vorbește aiurea pe la televizor. Să vedem ce face ca antrenor”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

declarația care l-a înfuriat pe becali

„E un moment bun pentru Florinel Coman. Este o sumă corectă oferită pentru el (n.r. Fiorentina oferea 3,5 milioane de euro pentru Coman). Nu mi se pare o sumă mică. Au câștigat nemții Campionatul European cu doi ani în urmă și cel mai mare transfer a fost de 8 milioane de euro.

Este greu să fie oferte foarte mari după Campionatul European. Trebuie să joci perfect 5 jocuri, să marchezi 7-8 goluri și poate atunci. Dacă ai doar două execuții într-un meci, oamenii vor să fie siguri pe ceea ce cumpără. Trebuie să vadă și calități defensive pentru a vedea un transfer de 15 milioane de euro”, a spus Ianis Zicu în urmă cu patru zile.

 Citește și:

EXCLUSIV Ce știe să facă Aissa Laidouni, noul jucător de la FCSB? „Unu la unu te rupe” » Caracterizare fantastică + cum poate arăta echipa lui Bogdan Andone

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (45)
ray51
ray51  •  04 Iulie 2019, 08:00

Antrenorul Becali bun la o echipa sateasca, undeva in nordul Maramuresului...

amicu
amicu  •  03 Iulie 2019, 17:38

"perlele" ciobanului o sa ajunga precum Cursaru. Oricum, Cursaru era scula pe langa ei, pana sa se dezumfle. Ciobanul a reusit sa distruga jucatori precum Morutan, Nedelcu sau BEnzar. Nici restul nu sunt departe

romeverest
romeverest  •  03 Iulie 2019, 16:49

Cine or fi *** care i-au oferit 15 mil. pentru Coman ?? Alta gogoasa umflata aruncata pe piata de catre piperean !! Zicu avea perfecta dreptate !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close