FOTBAL  »  Superliga  »  CONTESTAŢIE

UPDATE / Gigi Becali rămîne în închisoare! » Recursul patronului Stelei a fost respins

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 decembrie 2013 16:09

UPDATE / Recursul lui Gigi Becali faţă de neadmiterea contestaţiei la executarea pedepsei cu închisoare a fost respins, luni, de Curtea de Apel Bucureşti, decizia instanţei în acest caz fiind definitivă.

Deşi va executa pedeapsa de 3 ani şi jumătate, Gigi Becali are parte în continuare un regim deschis şi va putea munci în afara Penitenciarului.

UPDATE / Gigi Becali le-a spus judecătorilor că nu îl interesează soluţia din dosarul în care contestă decizia Tribunalului Ilfov, arătând că nu vrea să mai fie adus în faţa instanţei.  "Cea mai mare rugăminte - că admiteţi, că nu admiteţi recursul - eu vă rog să nu mai daţi un termen", a spus Becali.
Acesta a solicitat instanţei să îl lase să povestească "modul în care s-au desfăşurat faptele". Preşedintele completului de judecată i-a respins această solicitare, amintindu-i că este analizat recursul la decizia Tribunalului Ilfov, şi nu fondul cauzei.

UPDATE / Decizia în cazul recursului la contestaţia măsurii executării pedepsei a rămas în pronunţare, iar Gigi Becali a revenit deja la Penitenciarul Jilava. Dacă se admite recursul, contestaţia va merge la Tribunalul Ilfov şi patronul Stelei ar putea fi liber de sărbători.

**********

Gigi Becali a depus recurs la contestaţia măsurii executării pedepsei, iar astăzi este programat termenul la Curtea de Apel.

Iniţial, contestaţia patronului Stelei a fost respinsă la Tribunalul Ilfov, iar joi la Tribunalul Bucureşti, instanţa considerînd-o inadmisibilă.

Astăzi, în jurul prînzului, este programat recursul, unde Gigi Becali ar putea fi chiar eliberat, după cum speră avocaţii stelistului.

"Gătaţi chinurile"
Gigi Becali s-a săturat să fie plimbat la Jilava, la Poarta Albă, "cu zăbrele, cu cătuşe", spunînd la termenul de acum cîteva zile: "Vreau să gătaţi chinurile! Aşa cum îi spunea Sfântul Gheorghe împăratului Diocleţian: «Gătaţi chinurile, pentru că sunt pregătit să le primesc», aşa vă spun şi eu că vreau să gătaţi chinurile. Du-te la Jilava, du-te la Poarta Albă, cu zăbrele, cu cătuşe. Ca Sfântul Gheorghe primesc ceea ce se întâmplă pentru că aşa a fost lăsat de la Dumnezeu", a spus Gigi Becali în faţa instanţei.

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Panduru l-a distrus pe noul jucător de la FCSB: „Niciodată nu-l vedeam”
Superliga
Panduru l-a distrus pe noul jucător de la FCSB: „Niciodată nu-l vedeam”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (44)
edymafy01
edymafy01  •  17 Decembrie 2013, 17:41

respect pt. d ul becali ,pt. d ul hagi stiti cite sute de detinuti sint la poarta alba ,pt. citi a ti cerut in ultimi ani sa lucrze pt. dvs.?????????????????????????????

plischi
plischi  •  10 Decembrie 2013, 06:29

sa candideze la presedintie i s-a permis? la presedintia stelei ma refer, da' la ce altceva v-ati gandit?!

stelistul1
stelistul1  •  10 Decembrie 2013, 04:36

Asa-ti trebuie. Sa stai acolo pana ti-o spune eu sa iesi. Dupa ce ne-ai facut de rasul romaniei l-ai mai adus si pe tzaranoiul asta de reghe care ne-a impins si mai tare in groapa sapata de tine.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează