FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Lista neagră” a lui Gigi Becali » Cei 3 antrenori pe care nu îi va mai aduce la FCSB: „Hai să îi luăm pe rând!”

După ce a fost refuzat de Marius Șumudică, Gigi Becali a început negocierile cu Nicolae Dică, pe care l-a chemat înapoi pe banca roș-albaștrilor. Patronul celor de la FCSB are și o „listă neagră” de antrenori.
După ce a fost refuzat de Marius Șumudică, Gigi Becali a început negocierile cu Nicolae Dică, pe care l-a chemat înapoi pe banca roș-albaștrilor. Patronul celor de la FCSB are și o „listă neagră” de antrenori.

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2021 09:06 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 09:48

După ce a fost refuzat de Marius Șumudică, Gigi Becali a început negocierile cu Nicolae Dică, pe care l-a chemat înapoi pe banca roș-albaștrilor. 

Patronul celor de la FCSB are și o „listă neagră” de antrenori. Victor Pițurcă, Costel Gâlcă și Dan Petrescu nu o vor mai pregăti niciodată pe FCSB. 

Nicolae Dică a păstrat o relație bună Gigi Becali și a fost recompensat cu un nou mandat la FCSB. Situația este diferită în cazul lui Victor Pițurcă și Costel Gâlcă, antrenori care nu au acceptat implicarea patronului în alcătuirea echipei. Un alt nume aflat pe „lista neagră” este Dan Petrescu. 

„Lista neagră” a lui Gigi Becali

„Hai să-i luăm pe rând. Victor Piţurcă, nu mă înţeleg cu el. M-am împăcat cu el, dar nu vreau să mă cert iar. Stilul lui Piţurcă nu-mi place: eu vin, eu fac totul. 

Costel Gâlcă... am vorbit cu el ceva şi a făcut altceva, atunci la Iaşi. Dacă un om îmi face aşa, nu mai lucrez cu el. Nu m-am supărat, dar fac cum îmi place. Mi-e că greşeşte iar. Să fie sănătos, bravo lui că a câştigat trei trofee, le-a câştigat pentru el, nu pentru mine. Când a câştigat, a primit bănuţul. După aceea, a antrenat în Spania. 

„Lista neagră” a lui Gigi Becali » Cei 3 antrenori pe care nu îi va mai aduce la FCSB: „Hai să îi luăm pe rând!”
Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a adus titlul la FCSB

Dan Petrescu, să mă ierte Dumnezeu, eu îl respect, dar la mine în curte nu se fumează şi, dacă cineva înjură, îl dau afară. Mai ales să înjuri angajaţii mei, fotbaliştii, e mai special. Fotbaliştii luptă şi sunt un fel de familie. Îmi înjuri copiii?”, a declarat Gigi Becali, potrivit Look Sport

5 antrenoriau câștigat titlul cu FCSB în cei 18 ani și jumătate de existență ai clubului: Zenga (2005), Protasov și Olăroiu (2006), Reghecampf (2013, 2014) și Gâlcă (2015)

VIDEO Lucian Goian: „FCSB nu are un lider în teren”

Citește și alte știri despre FCSB: 

S-a spulberat mitul: FCSB „vopsește” antrenori » Marele bonus al colaborării cu Gigi Becali a dispărut

Dică. Nu Șumudică! » Gigi Becali îl readuce la FCSB, după ce în 2018 îl făcea praf la TV: „I-a luat mințile, a vrut să își bată joc de mine!”. Contre și cu MM Stoica

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (20)
bodystyle74
bodystyle74  •  21 Mai 2021, 12:56
Postat de joscenzura pe 21 Mai 2021, 10:34

Bah, dar eu sincer nu inteleg de ce nu HAGI. E liber, ii place sa lucreze cu jucatori tineri cum are FCSB, Becali trebuie sa se revanseze fata de el de cand l-a dat afara si a spus de atatea ori ca a facut o prostie. Nu se va baga peste el. Nu vine Hagi sa lucreze cu Florinel Coman, Morutan, Olaru, chiar cu Tanase, Vina, Nedelcu, pe care el i-a crescut???? Sa castige campionat si sa joace in Champions League?? Eu zic ca ar veni

Hagi chiar daca se mai indoaie cateodata, are orgoliu. Nu poate fi niciodata angajatul lui gigi si nici ianis. Nu este an in care gigi sa nu iasa la tv si sa precizeze faptul ca el este stapanul iar angajatii sunt slugi platite.

remarque
remarque  •  21 Mai 2021, 12:04

Becali e ca in bancul acela cu Ion care vine acasa si o gaseste pe Maria in pat cu Vasile. Si ii zice: Marie, mai lipseste sa te apuci de fumat!. Ca si cum fumatul e cel mai mare pacat al unui om. Ce zici de mandrie nea Gigi? Dar de invidie? Dar de iubirea de arginti? Cum le evaluezi raportate la trasul din tigara? De injurat nu zic nimic, aici cumva avem aceeasi viziune, mai ales ca stim ca Becali nu injura :)))))))))))))))))))))

dodo001
dodo001  •  21 Mai 2021, 11:44

Intradevar, stelisti nu au ce cauta la Fcsb! N-au decât sa meargă la Steaua.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează