FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Gigi Becali, plan nemaivăzut pentru meciul cu Rapid: „Vreau să fac o cruce din drone, cât terenul de mare! Ceva frumos, creștinesc”

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 23:23 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 23:44

CFR Cluj - FCSB 0-1. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a anunțat triumfător ce plan are pentru meciul cu Rapid, din etapa viitoare, care va avea loc pe 20 aprilie.

Dacă FCSB câștigă cu Rapid, iar Craiova nu o bate pe Sepsi și CFR nu o bate pe Farul, roș-albaștii sunt campioni cu 5 etape rămase până la final. Iar Becali are un plan prin care să sărbătorească cu Rapid.

Gigi Becali, prima reacție după CFR - FCSB: „Am luat atacant azi, am găsit”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Gigi Becali, prima reacție după CFR - FCSB: „Am luat atacant azi, am găsit”

Gigi Becali: „Cu Rapid vreau să fac o cruce din drone, pe cer”

„Cred că vom lua titlul cu Rapid. Trebuie să batem și să avem 15 puncte peste Craiova și CFR Cluj. Ei trebuie să facă egal, să avem 15 puncte cu 5 etape rămase. Eu nu am ambiție cu Rapid, am ambiție să luăm cât mai repede.

Am pregătit o surpriză frumoasă, creștinească, dacă luăm titlul. Vreau să fac la Arena Națională, din drone, cât este de mare terenul, o cruce cu lumini, care să se vadă pe cer. Cât timp se joacă meciul să fie crucea pe cer. Crucea cu care a biruit Împăratul Constantin.

Cred că mă duc pe stadion cu Rapid. Dacă reușim să facem asta, să avem crucea pe cer din drone, merg la meci. Că acum nu mai am teamă”, a declarat Becali, la Prima Sport 1.

Gigi Becali: „Și cu o altă înjumătățire tot luăm titlul”

„Eu spun ceva. Era 1-0 și trebuia să ținem de scor. Noi am avut ocaziile mari și în repriza a doua. Nu au avut ocazie clară de a marca. Așa, un șut la poartă, au mai avut. Am avut bară, ocazii mari. Bă, să ai 16 puncte față de Rapid? Dacă se înjumătățesc încă o dată punctele, suntem tot noi campioni!

Dacă ne-ar lua jumate, ar fi 8 față de Rapid și 7 față de CFR și de Craiova. Mă interesează banii, cupele europene. Fără grupe, pe cine mai interesează că am luat campionatul? Bag banii pe care îi iau din Europa. Nu știu cât, mai iau și din ei, nu bag chiar tot.

Emoții la titlu nu mai sunt. Erau emoții că vreau să luăm cât mai repede”, a mai declarat Gigi Becali.

VIDEO. Imagini cu bucuria celor de la FCSB după victoria cu CFR Cluj

Citește și:

Clujenii, fluierați la ei acasă + Moment tensionat la CFR - FCSB: jandarmii au intervenit cu scuturile
CFR CLUJ - FCSB
Clujenii, fluierați la ei acasă + Moment tensionat la CFR - FCSB: jandarmii au intervenit cu scuturile
Gol fabulos marcat de Florinel Coman în CFR Cluj - FCSB » Are mai multe reușite din lovituri libere decât din penalty-uri!
CFR CLUJ - FCSB
Gol fabulos marcat de Florinel Coman în CFR Cluj - FCSB » Are mai multe reușite din lovituri libere decât din penalty-uri!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (23)
Hund
Hund  •  15 Aprilie 2024, 10:33

Eu zic să nu te riști "măria ta" ai uitat că rapidiștii au aripi pe stemă ??? :D )) ai să rămâi fără drone)

vasile_69
vasile_69  •  15 Aprilie 2024, 10:09

FCSB joaca fotbal, a tinut o la respect pe CFR jucand fara cei mai buni trei jucatori in ultimele 15 minute ale jocului ! Felicitari FCSB ! Meritati clar titlul de campioana, dupa un joc curat si reusind sa receti peste toate furaciunile arbitrilor ! Nu ma interseaza reactia adversarilor, o reactie lipsita de adevar dar plina de rautate si venin !FCSB=CAMPIOANA ROMANIEI LA FOTBAL , restul nu conteaza...

Hcm27
Hcm27  •  15 Aprilie 2024, 08:12
Postat de parintele.clapon.rahoviteanu pe 14 Aprilie 2024, 23:48

Pe cand un spagat de-al lui Gigi făcut din drone pe toate terenurile alea obținute de el din retrocedării frauduloase de pe lângă Bucuresti

Ce ai, părintele?Vrei sa facă întindere sau ruptura?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează