FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

UPDATE Contestaţia lui Gigi Becali a fost respinsă. S-a plîns judecătorilor: "Cum îi spunea Sfântul Gheorghe împăratului Diocleţian: «Gătaţi chinurile»" :X

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 05 decembrie 2013 14:19

UPDATE 14:00 Contestaţia lui Gigi Becali la executarea pedepsei a fost respinsă, joi, de Tribunalul Bucureşti, judecătorii stabilind că este "inadimisibilă", întrucât a mai fost o dată soluţionată, de Tribunalul Ilfov, instanţa competentă în acest caz.

******

Gigi Becali a fost prezent în faţa instanţei de la Tribunalul Bucureşti care judecă o contestaţie la executarea pedepsei cu închisoarea şi s-a arătat deranjat.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a judecat contestaţia la executarea pedepsei formulată de Gigi Becali.

Adus de la Penitenciarul Jilava la Tribunalul Bucureşti pentru judecarea contestaţiei la executare, Gigi Becali a spus instanţei că nu mai vrea să fie plimbat de la Penitenciarul Poarta Albă la Jilava.

"Aşa cum îi spunea Sfântul Gheorghe împăratului Diocleţian: «Gătaţi chinurile, pentru că sînt pregătit să le primesc», aşa vă spun şi eu că vreau să gătaţi chinurile. Du-te la Jilava, du-te la Poarta Albă, cu zăbrele, cu cătuşe. Ca Sfântul Gheorghe primesc ceea ce se întîmplă pentru că aşa a fost lăsat de la Dumnezeu", a spus Gigi Becali.

Potrivit procurorului, dar şi avocatului lui Gigi Becali, această contestaţie la executare ajunsă la Tribunalul Bucureşti se loveşte de excepţia inadmisibilităţii.

Tribunalul Bucureşti urmează să decidă dacă va admite excepţia inadmisibilităţii în acest dosar, caz în care procesul va rămîne fără temei.

Curtea de Apel Bucureşti va judeca în 9 decembrie recursul formulat de Gigi Becali la decizia Tribunalului Ilfov de respingere a contestaţiei la executarea pedepsei de trei ani şi şase luni de închisoare.

Citește și:

A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Tenis
A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
Superliga
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (30)
adra
adra  •  05 Decembrie 2013, 17:01

ca sa-si justifice onorariile grase, avocatii oierului vin cu tot felul de aberatii... ei stiu ca nu rezolva nimic, dar trag de timp sa-i manance cat mai multi bani pacaliciului ... si pacaliciul e credul si crede ...

speedy73
speedy73  •  05 Decembrie 2013, 16:34
Postat de legendavisinie pe 05 Decembrie 2013, 14:41

Locul infractorilor este la puscarie. Pacat ca se amana cazul penal al transferurilor de jucatori, probabil ca acolo se urmareste prescrierea faptelor.

fara nici un dubiu. si el era bine merci si acum daca nu avea gura asa mare si nu deranja pe cine nu trebuie

stelistu_1
stelistu_1  •  05 Decembrie 2013, 15:58

ALOOOOOO NESTIUTORILOR NU I SA RESPINS NIMIC I-AU SPUS CA NU TRIBUNALUL BUCURESTI POATE JUDECA CEREREA LUI BECALI.NU MAI DEZIMFORMATI LUMEA CU MINCIUNI

Vezi toate comentariile (30)
Comentează