FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ, DUMINICĂ, 20:30, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali: "Sînt dispus să plătesc avionul celor de la U Cluj pentru a se deplasa la Constanţa. Sper să şi accepte"

Gigi Becali:
Gigi Becali: "Sînt dispus să plătesc avionul celor de la U Cluj pentru a se deplasa la Constanţa. Sper să şi accepte"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 03 august 2011 15:55

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că vrea să-l convingă pe patronul Universităţii Cluj, Florian Walter, să accepte ca meciul dintre cele două echipe, în care gruparea "roş-albastră" este gazdă, dar are terenul suspedat, să se dispute la Constanţa.

"Normal era să jucăm la Constanţa. Florian Walter a zis că vrea să joace la Ploieşti. O să-l sun şi azi, o să-i spun că îi plătesc eu avionul de la Cluj la Constanţa, dar probabil nu o să vrea. Mie nu-mi convine să joc aici pentru că e aproape de Bucureşti şi vin golanii, ţipă, urlă, înjură şi îmi demoralizează echipa. Echipa asta nu are nevoie neapărat de susţinere, dar să nu fie timorată", a spus Becali.

El a menţionat că ministrul Apărării, Gabrel Oprea, i-a transmis, prin preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, că e dispus la negocieri privind chiria Stadionului Steaua, dacă sunt plătite datoriile restante. "Gabi Oprea mi-a transmis prin Condescu că după ce dau banii ăia din urmă, vreo 250.000 de euro, e dispus la orice fel de negociere. Eu dacă primesc arena să investesc şi să fac ca lumea acolo, accept. O să vedem. Pînă atunci mai e", a precizat Becali, conform Mediafax.

Steaua are terenul suspendat după incidentele din Supercupa României, cu Oţelul. Steaua a avut terenul suspendat şi în etapa secundă a campionatului intern, după incidentele din finala Cupei României, cu Dinamo, şi a ales să dispute partida cu CS Mioveni la Constanţa, pe terenul echipei Farul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
double07
double07  •  04 August 2011, 23:51
Postat de suporterfcsb pe 03 August 2011, 16:02

poate o sa radetzi de mine dar Gigi are un caracter mare ;)

incercam sa nu radem....din greu incercam....

vladutzucluj
vladutzucluj  •  04 August 2011, 18:49
Postat de cuccci pe 03 August 2011, 17:40

Explicati-mi, va rog! Cum adica Walter trebuie sa fie de acord cu asta? Daca terenul este suspendat, si oricum nu poate sa-l inchirieze de la Ministerul Apararii, de ce nu are dreptul sa joace pe orice teren vrea el? Sau stadionul Astra era desemnat terenul propriu, si in meciul cu Mioveni echipa oaspete a trebuit sa fie de acord cu schimbarea locului de disputare a meciului?

E simplu... In dosarul de licentiere Steaua a trecut stadionul din Buzau pentru meciurile de acasa. Poate sa joace pe alt stadion doar cu acordul echipei adverse.

ligax
ligax  •  03 August 2011, 20:35

Sper sa castigam oriunde am juca! Hai "U"!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close