FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BRAŞOV, SÎMBĂTĂ, 17:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Giuleştenii au avut parte de o surpriză la ultimul antrenament » I LOVE Rapid!

Loredana, pe Facebook:
Loredana, pe Facebook: "Sînt mereu cu zîmbetul pe buze, îmi place foarte mult fotbalul şi muzica, ador concertele şi plimbările cu prietenii, trăiesc din plin viaţa"

Articol de , - Publicat miercuri, 07 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 septembrie 2011 21:40

Răzvan şi compania au primit-o în mijlocul lor la ultimul antrenament pe una dintre cele mai împătimite suportere rapidiste, o tînără care nu ratează aproape nici un meci al echipei


Giuleştenii au încheiat antrenamentul şi s-au aşezat pentru poza de grup, relaxaţi, în timp ce încadrează o tînără. Dovadă stă fotografia pe care Loredana Elena Irava a postat-o recent pe contul ei de Facebook. "Echipa de Europa League! Băieţii mei. A venit noul portar al Rapidului (eu), în mijlocul pozei. :) Nu-i echipă mai frumoasă şi iubită ca Rapid", a scris tînăra în descrierea pozei.

Loredana este printre cele mai împătimite suportere ale Rapidului şi a trecut să le ureze baftă băieţilor lui Răzvan înaintea duelurilor din grupele Europa League care încep peste o săptămînă. Toţi alb-vişiniii o ştiu pentru că tînăra de 21 de ani nu a ratat în ultimii ani aproape nici un meci al echipei, chiar dacă e nevoită să se deplaseze într-un scaun cu rotile. Înainte ca echipa să fie evacuată din Giuleşti, Loredana avea locul ei, la nivelul gazonului, lîngă băncile de rezerve, de unde şi-a încurajat favoriţii la aproape fiecare partidă de acasă. Cînd n-a venit la stadion, de obicei a oprit-o vremea rea. "Avem cei mai tari suporteri, ne mîndrim cu ei! Cînd vedem cît ne iubesc, căpătăm mai multă încredere pentru meciurile care urmează, ne întăresc", au comentat elevii lui Lucescu jr.


Pleacă în Israel
Răzvan Lucescu şi-a rezervat bilet de avion pentru duminică dimineaţă, urmînd să se deplaseze în Israel pentru a o urmări la lucru pe Hapoel Tel Aviv, primul adversar al Rapidului în Europa League. Echipa pregătită de Dror Kashtan va juca pe teren propriu, de la ora 20:50, cu marea rivală Beitar Ierusalim. Unul dintre scouterii lui Hapoel va fi şi el prezent sîmbătă, în Regie, pentru a asista la meciul cu FC Braşov. Hapoel - Rapid se va disputa pe 15 septembrie, de la ora 20:00. (Beno David)

A cerut un milion pe Curelea
Vasile Şiman nu s-a înduplecat să-l lase pe Costin Curelea (27 de ani) la Rapid, chiar dacă zilele trecute vîrful s-a dus la el la birou şi i-a reproşat pe un ton ridicat că e ţinut cu forţa în Regie. Trecerea atacantului în Grant nu s-a mai realizat pentru că la negocierile de marţi seară patronul Sportului i-ar fi cerut un milion de euro lui Copos. Şiman ar mai fi acceptat să scadă din sumă doar dacă tranzacţia l-ar fi cuprins şi pe portarul Cătălin Straton la schimb, însă giuleştenii nu au fost de acord.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
suflet_visiniu1923
suflet_visiniu1923  •  08 Septembrie 2011, 10:55
Postat de bogzy1923 pe 07 Septembrie 2011, 20:48

iti dai seama k ar fi "monstruos"!!! astept cu nerabdare un National Arena plin ochi cu suporteri rapidisti si o atmosfera ca la meciurile cu Hertha si Hamburg...cred k demolam stadionul..:D:D:D:D:D:D!!! HAI RAPIDUUUU!!!

Nu o sa umplem noi niciodata National Arena...sa fim realisti...

borat101
borat101  •  08 Septembrie 2011, 05:25

Bravo Baietilor .... ca sunt asa de inimosi ca suporterii RAPIDISTI!!!!!

borat101
borat101  •  08 Septembrie 2011, 05:24
Postat de bogzy1923 pe 07 Septembrie 2011, 20:48

iti dai seama k ar fi "monstruos"!!! astept cu nerabdare un National Arena plin ochi cu suporteri rapidisti si o atmosfera ca la meciurile cu Hertha si Hamburg...cred k demolam stadionul..:D:D:D:D:D:D!!! HAI RAPIDUUUU!!!

FE - NO - ME - NAL!!!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează