FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - PANDURII 1-0

Gol din ofsaid, penalty inexistent! » Greşeli mari de arbitraj la meciul dintre Ceahlăul şi Pandurii, 1-0

Articol de - Publicat luni, 12 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 11 august 2013 22:29

Brigada de arbitri a avut o prestaţie jenantă, momentele cheie ale meciului fiind judecate eronat.

Prima fază cu probleme a fost golul marcat de Stana, din minutul 18. În prima parte a acţiunii, căpitanul moldovenilor, Golubovici, a primit mingea din partea dreaptă, însă bosniacul se afla afară din joc. Tuşierul Vasile Marinescu nu a sesizat, iar mingea a fost pasată la Stana, care a înscris de la marginea careului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

O altă greşeală a fost dictarea unui penalty în minutul 31 de către "centralul" Sebastian Colţescu. Nicoară a driblat în careu, a centrat, iar mingea acestuia a fost oprită de Stana, printr-o alunecare.

Arbitrul, plasat în apropierea fazei, a dictat "11" metri, însă reluările au dovedit că marcatorul golului nu a atins deloc mingea cu mîna, care oricum era şi lipită de corp! Gorjenii n-au profitat de lovitura de pedeapsă, Nicoară ratînd de la punctul cu var.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
bog23
bog23  •  12 August 2013, 15:16

de unde ati scos-o si pe asta cu ofsaide?scrieti si voi ca sa aveti cu ce umple paginile sunteti jalnici cu asemenea articole

fcbm
fcbm  •  12 August 2013, 11:30
Postat de id45 pe 12 August 2013, 10:29

Coltescu o fi ruda cu Pinalty . Asa a ramas si anul trecut Ceahlaul in A , cu ajutorul arbitrilor . De , la salariul mic pe care-l au ....

Ai visat urat aseara ?

id45
id45  •  12 August 2013, 10:29

Coltescu o fi ruda cu Pinalty . Asa a ramas si anul trecut Ceahlaul in A , cu ajutorul arbitrilor . De , la salariul mic pe care-l au ....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează