FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Golgeter pedepsit » Viorel Dinu nu face parte din lotul Universităţii pentru partida cu Astra

Viorel Dinu a prins 20 de partide în acest sezon la U Cluj şi a marcat de nouă ori.
Viorel Dinu a prins 20 de partide în acest sezon la U Cluj şi a marcat de nouă ori.

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2013 21:29

Atacantul care a marcat 9 goluri în acest sezon l-a dezamăgit pe Ionel Ganea în meciul cu Chiajna (1-0), cînd a fost schimbat după 35 de minute de joc.

Decizie dură luată de Ionel Ganea împotriva golgeterului Universităţii din acest campionat, Viorel Dinu. Tehnicianul "şepcilor roşii" nu l-a inclus pe atacantul de 33 de ani în lotul care va face deplasarea la Giurgiu, pentru meciul de vineri cu Astra. "Ganezu'" a fost nemulţumit de randamentul lui Dinu din partida cu Concordia Chiajna, cînd l-a şi schimbat pe atacant după doar 35 de minute de joc.

"La mine cine nu aleargă şi nu dă totul pentru echipă nu va mai juca. Cei care vor să se plimbe, pot să se plimbe în parc, că e aici, aproape, parcul, lîngă stadion" a fost mesajul antrenorului Universităţii, la finalul jocului cu ilfovenii, care l-a vizat direct pe Viorel Dinu.

Ganea a fost şi mai exigent în privinţa mijlocaşului Răzvan Zăinescu şi a portarului Cătălin Samoilă, pe care i-a exclus din lot şi i-a trimis să se pregătească cu juniorii, după ce în noaptea de vineri spre sîmbătă i-a surprins într-un local destinat jocurilor de noroc.

Vasile Gheorghe, pus pe liber!
O altă decizie surprinzătoare a lui Ionel Ganea o reprezintă renunţarea la serviciile lui Vasile Gheorghe. Mijlocaşul de 27 de ani a fost unul dintre titularii constanţi ai "şepcilor roşii" în turul campionatului şi chiar a purtat de cîteva ori şi banderola de căpitan. Motivul renunţării la Vasile Gheorghe îl reprezintă prestaţia sa din partida cu Steaua (0-1), care l-a nemulţumit total pe tehnicianul "studenţilor".

1.531 de minute a strîns Dinu în tricoul Universităţii în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
plesan
plesan  •  04 Aprilie 2013, 12:23

sa intre el pe teren dak nu i convine de cineva

pol1iasi
pol1iasi  •  04 Aprilie 2013, 10:48
Postat de ultras.nationalist pe 04 Aprilie 2013, 01:44

Foarte bine face Ganea,cine nu da totul pentru "U" sa stea pe banca!

Cum naiba sa dai totul pe teren ma, cand tu fotbalistul lui U Cluj, stii ca un jucator de la Iasi- dau un exemplu...- este platit cu 3-4.000 euro pe luna....si inca la zi...iar la U sunt salarii mizerabile de cateva sute de euro????

christiano0
christiano0  •  04 Aprilie 2013, 10:43

Imi place de Ganezu, e bine ca intra in ei :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează