FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Golgeterul şi-a pierdut răbdarea » Viorel Dinu e decis să-şi depună memoriu pentru a deveni liber de contract

Viorel Dinu a marcat opt goluri pentru U Cluj.
Viorel Dinu a marcat opt goluri pentru U Cluj.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 12 ianuarie 2013 21:57

Atacantul de 32 de ani a marcat 8 goluri pentru ardeleni în prima jumătate a campionatului.

Lista plecărilor de la Universitatea se va îngroşa săptămîna viitoare. Pînă acum, 10 jucători au părăsit gruparea "şepcilor roşii" din cauza problemelor financiare ale clubului şi a incertitudinilor de la nivelul conducerii. Mîine, la ora 12:00, e programat primul antrenament al "studenţilor" din noul an. Golgeteruldin toamnă, Viorel Dinu, va fi prezent la reunire, dar e decis să nu mai continue la Cluj şi în retur.

"Luni dimineaţa voi fi la reunire, dar mai mult ca sigur o să plec. Pînă acum nu mi-am depus memoriu în speranţa că se va întîmpla ceva pozitiv. Din păcate, nu s-a întîmplat nimic şi practic am pierdut timpul o lună şi ceva. Luni o să depun şi eu memoriu pentru a deveni liber de contract. Sînt în discuţii pentru un transfer «afară». Am şi eu o vîrstă şi trebuie să mă gîndesc la viitorul meu", a spus Dinu.

Neplătiţi de 6 luni
Jucătorii ardeleni au ajuns la 6 salarii restante şi nu mai sînt dispuşi să joace doar pe promisiuni. "Am stat pe banii noştri în Cluj. Sînt pe minus cu banii de cînd am venit la U. Am tot aşteptat să se rezolve ceva. În condiţiile astea nu se mai poate continua!", a mai spus Viorel.

"Nu mă autopropun"
Deoarece nu deţine licenţă PRO, antrenorul Marius Popescu nu mai poate sta pe banca tehnică a Universităţii în retur. În ultimele zile s-a vehiculat că oficialii "şepcilor roşii" vor apela la serviciile lui Remus Vlad.

"Pe mine nu m-a contactat nimeni şi nu sînt genul care să mă autopropun. Dacă va fi cazul, voi analiza în amănunt situaţia. Sufleteşte sînt deschis întotdeauna să ajut Universitatea", a spus Vlad, care ultima dată a ocupat funcţia de director tehnic la Bistriţa.

Cine a plecat deja de la U Cluj
Balauru - portar
V. Lupu - fundaş
Erico - fundaş
Christou - fundaş
Ad. Popa II - fundaş
Alex Braz - mijlocaş
Paulinho - mijlocaş
I. Năstăsie - mijlocaş
Alex - atacant
Cleiton - atacant

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
kossu
kossu  •  13 Ianuarie 2013, 13:10

Rămân la părerea că are 7 goluri. Singura statistică oficială e aia de pe site-ul LPF, unde golurile se contabilizează din foile de arbitraj. Cât despre ideea creață a lui vlăduț-pătuț, da, și Messi bate penalty-uri, dar la el suma golurilor înscrise din penalty nu o depășește pe cea a golurilor înscrise din acțiune. Pricepuși? Și chiar nu înțeleg comparația cu jucătorii de la CFR. Dacă țin cu CFR și îmi dau o părere înseamnă neapărat că o fac pentru a-mi scoate în evidență favoriții? CFR nici n-a prea propus golgheteri de când evoluează în Liga I, dar a câștigat trofee. Ce importanță are dacă iei titlul de golgeter, dar echipa ta retrogradează? Asta arată doar cât de dezechilibrat e lotul.

dennysucluj
dennysucluj  •  13 Ianuarie 2013, 13:04

haide "U"

blaustein
blaustein  •  13 Ianuarie 2013, 11:52

Ii cred si pe ei ca sunt neplatiti...dar nu prea mai au unde sa se duca, in Romania peste tot e criza, doar Steaua, CFR, Vaslui mai au salarii mari, iar Astra si Panduurii dau salarii mai mici, in rest peste tot sunt probleme.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează