FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Golgeterul trecut în rezervă » Stoican face schimbări pentru meciul de Cupă cu Pandurii

După un debut de sezon excelent, Rotariu traversează o perioadă mai puțin fastă
După un debut de sezon excelent, Rotariu traversează o perioadă mai puțin fastă

Articol de - Publicat marti, 03 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 decembrie 2013 22:31

Dorin Rotariu va începe pe bancă ”sfertul” de Cupă cu Pandurii, considerîndu-se că oferă un randament mai bun dacă intră pe parcurs.

Dorin Rotariu a început sezonul ca mijlocaş stînga, a trecut vîrf retras, apoi chiar atacant împins, la ultimul meci de campionat, cu Săgeata, dar mîine seară, contra Pandurilor, va fi rezervă! Fotbalistul de 18 ani a fost titularizat în ultimele două partide, însă evoluţia sa n-a mulţumit, de aceea a fost înlocuit în minutele 68, respectiv 69, în confruntările cu Săgeata (1-0), respectiv Gaz Metan (1-0).

"A ieşit în evidenţă mai mult cînd a intrat pe parcurs, nu resimte presiune atît de mare asupra sa. Iar cu Pandurii e o întîlnire vitală pentru Dinamo, poate fi mai util în partea secundă", susţin roş-albii.

E o teoremă ce se verifică în cazul golgeterului la zi din echipa "cîinilor": din cele 5 reuşite ale toamnei, în toate competiţiile, 4 au fost realizate după ce-a intrat pe gazon ca rezervă. Mîine seară, revine Ţucudean, suspendat la Constanţa, fotbalistul cu două goluri în acest sezon urmînd să joace vîrf împins.

"Rotariu suferă de «boala» tuturor tinerilor, inconstanţa!" (Gigi Mulţescu, ex-antrenor Dinamo)

4 din cele 5 reuşite ale tînărului de 18 ani sînt înscrise după ce-a intrat în repriza secundă

390 de minute au trecut de cînd Rotariu a înscris ultimul său gol pentru Dinamo, adunate în 7 meciuri

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Cum se dau banii
Jucătorii au avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă privitoare la salariile restante, mai ales că ultimul, plătit integral, este cel de pe luna august! "Fotbaliştilor li s-a transmis că situaţia nu e roză în clasament şi ar fi în interesul tuturor ca din ultimele 5 meciuri să învingem în cel puţin 4. Şi toţi am fi fericiţi. Oricum, îşi vor primi salariile, că e munca lor, dar una e să dai banii cu inima deschisă, alta e să-i dai tremurînd!".

"E indolent!"
Joel Thomas a fost rezervă neutilizată contra Săgeţii (1-0), dar va reveni mîine, în Cupa României, în competiţia în care a marcat singurele goluri, două, pentru roş-albi. "Thomas a avut o întindere, îl aşteptăm şi pe el să marcheze mai mult", a comentat Negoiţă. Francezul nu e pe placul unui fost atacant apreciat în Ştefan cel Mare, Florin Bratu, care a declarat la DigiSport: "Joel pare să aibă calitate, dar mi se pare cam delăsător, indolent. Lui Dinamo îi lipseşte un vîrf care să dea goluri, care să aibă constanţă în a marca".

Alexe, caz închis
Dinamo a vrut repatrierea lui Marius Alexe din iarnă, însă atacantul e greu de luat înapoi de la Sassuolo, acolo unde e împrumutat pînă în iunie 2014. "Alexe nu poate să se întoarcă acasă şi să fie plătit de italieni. Sassuolo a dat 500.000 de euro pentru un împrumut. S-a mai întîmplat, însă nu putem să-i prostim la nesfîrşit pe străini. Am discutat acolo, nu se pune problema să revină în iarnă la Dinamo", a declarat impresarul său, Victor Becali.

Inbox
- Cătălin Munteanu: "Pandurii au o echipă puternică, dar jucăm acasă şi vom avea o şansă în plus. Trebuie să fim agresivi, orice, doar să ne calificăm în semifinalele Cupei".
- Ionuţ Negoiţă: "Trebuie să avem răbdare, sîntem în reconstrucţie, dar sîntem OK. Vom mai aduce şi alţi fotbalişti în retur, va fi o pregătire uniformă, cum trebuie. Iar în primăvară vom arăta mai bine, mai legaţi".
- De azi, se vînd bilete pentru mîine seară, la "sfertul" de Cupă dintre Dinamo şi Pandurii: preţurile sînt cuprinse între 5 şi 30 de lei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
gymd
gymd  •  03 Decembrie 2013, 14:56

pai Rotariu stiti de ce a jucat in plus ??? pt ca il punea pe un post ce nu-i convenea si automat ca nu joci bine, asta cu varf impins e o idiotenie, el joaca bine numai in banda, doar odata a mai jucat varf impins cu Otelul unde a si inscris, el e bun in banda dreapta, golurile alea din banda le-a dat, nu ca varf impins :)))))

gymd
gymd  •  03 Decembrie 2013, 14:51

ca bine zicea Multescu, are dreptate, toti tineri sufera de inconstanta acuta :)))) azi joaca un meci bun, dupaia 4 proaste , si tot asa, adika nu joaca mereu bine

cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Decembrie 2013, 14:17
Postat de ave_biancorossi pe 03 Decembrie 2013, 11:39

oricum, salutara decizia de a nu-l mai forta inutil pe mult prea necoptul dorin rotariu, si mai ales, de a nu mai face experimente cretine pe pielea lui. nici nu e nevoie sa fii antrenor ca sa vezi ca un pusti cu fizicul si calitatile lui nu are absolut nici in clin nici in maneca cu postul de varf impins, unde nu a jucat niciodata pana la lectia de stupizenie predata de nonvaloarea stoican flavius. acest antrenor a jucat de la bun inceput cu 10 jucatori, dorin fiind total in plus, aproape ca nu a atins balonul in acest meci.

Daca i-ar veni si ideea de a inlocui unul dintre schiopii care se prezinta pe la sindrofiile negoitiene drept "inchizator la Dinamo" , cu un al doilea atacant, parca-parca as incepe sa cred ca ultimele schimbari in energia universala au efect, facandu-l pe Stoican sa gandeasca!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează