FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Grahovac a prins aripi la Oţelul şi visează să joace la Mondial: "Cu mine în poartă, Serbia va merge în Brazilia!"

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2012 20:36

Ignorat de Bosnia, Grahovac visează să joace la următorul Mondial în calitate de sîrb


Branko Grahovac (28 de ani) a prins aripi după ce a cîştigat campionatul cu Oţelul şi a fost desemnat de site-ul suporterilor gălăţeni drept cel mai bun portar care a jucat vreodată la echipa de la malul Dunării. El s-a clasat pe primul loc, fiind urmat de Cristi Munteanu şi de bulgarul Stoian Kolev.

"Este o mare onoare pentru mine, mai ales că acest premiu îl primesc după doar doi ani la echipă! A fost cea mai bună decizie a carierei cînd am ales să vin la Galaţi, am cîştigat titlul şi am jucat în Champions League. A fost minunat!", a declarat bosniacul în presa de la Belgrad.

Entuziasmat de performanţele din ultimul an, Branko vrea mai mult şi crede că ar fi omul potrivit pentru a apăra poarta Serbiei în drumul către Campionatul Mondial din Brazilia (2014). "Cred că a venit vremea să îmbrac tricoul primei reprezentative. Cu mine în poartă, Serbia ar avea şanse mari să meargă în Brazilia, în 2014!", a conchis goalkeeperul. Grahovac a susţinut în repetate rînduri că nu poate juca pentru Bosnia din cauza selecţiei ce se face pe criterii etnice şi că ar prefera să evolueze pentru Serbia.


"Nu sînt convocat la naţionala Bosniei pentru că sînt sîrb ortodox, iar federaţia de la Sarajevo e controlată de musulmani. Sînt portarul campioanei din România, iar ei nu mă vor!"
Branko Grahovac, portar Oţelul, anul trecut

64 de meciuri are Grahovac pentru Oţelul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
otelul_galati
otelul_galati  •  01 Februarie 2012, 14:28

bravo Graho sper sa ajungi la nationala , succes !

neil_10
neil_10  •  31 Ianuarie 2012, 09:39

Forta Otelul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează