FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - RAPID, AZI, 21:30, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

"Groparul" va fi titular » Marcos Antonio intră din primul minut la Mediaş

Articol de - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 09 mai 2012 21:09

Din cauza lipsei de soluţii, Răzvan Lucescu e nevoit să-l titularizeze în această seară pe Marcos Antonio


Fanii rapidişti au motive de îngrijorare în această seară: Marcos Antonio e anunţat ca titular avînd în vedere că Oros e suspendat, iar Glauber e accidentat. În aceste condiţii, brazilianul va face cuplu în centrul defensivei cu Burcă! Sud-americanul se află într-o mare scădere de formă, reuşind contraperformanţa de a se transforma din cel mai bun jucător al campionatului trecut în cel mai mare gafeur din Grant!

Fără greşelile imense ale lui Antonio, alb-vişiniii ar fi fost în acest moment liderii Ligii 1. Numai în acest retur, căpitanul Rapidului şi-a privat echipa de cel puţin 7 puncte, gafînd decisiv în trei partide: cu Tîrgu-Mureş (1-1), cu Steaua (1-1) şi cu Ceahlăul (1-2).


"Marcos e un profesionist, cu toţii greşim, nu trebuie arătat cu degetul! La golul încasat cu Tîrgu-Mureş, nu el e cel care a gafat decisiv"
Constantin Zotta, preşedinte Rapid

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (11)
villy69
villy69  •  10 Mai 2012, 15:23

In conditiile in care se joaca si se tepuieste in acest campionat, as menaja cati mai multi jucatori in ultimele etape. Oricum nu mai avem sanse sa terminam mai sus de locurile 3-5 ! Macar sa ne pregatim pentru finala Cupei. Parca vad ca Mediasul o sa se trezeasca sa puna osul cu noi desi in ultima vreme n-au jucat nimic ! Si o sa vedeti cat de tare o sa joace Otelul cu Vaslui si cu noi !!! Pentru titlu nu se mai bate cu CFR decat Vasluiul (fata de care are avantaj), eventual Steaua. Si iar o sa avem in liga o echipa de 3 lei, care a profitat de scaparile celorlalti si de gafele arbitrilor, la fel ca anul trecut ! Clasamentul trebuia sa fie Vaslui, Rapid, Steaua, U Cj, Pandurii, Dinamo, etc

alexandru_17
alexandru_17  •  10 Mai 2012, 15:19

mai bne nu mai il baga deloc Razvane,tinel o etapa rezerva ca poate ii vine mintea la cap.tare imi e frica ca pierdem iar din vina aparari.nu am nimik cu Marcos dar in ultimele meciuri nu se concentreaza deloc.sper sa joace bine azi si sa obtinem o victorie la Mediasi!bafta si FZR.

kdake
kdake  •  10 Mai 2012, 11:37

Cand era cel mai bun fundas din campionat sustinerea era maxima. Am pretentia de la fanii rapidisti sa nu ia atitudinea fanului de carton de la Steaua si sa inceapa sa il injure si sa il huiduie pentru niste gafe (ca asa spune patronul la tv in cazul lor), fie ele cat de mari si cat de multe. Sustinere inseamna sa fii acolo si cand e cel mai bun fundas din tara, si cand gafeaza in mod repetat.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează