FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Grozav pleacă în Serie A! Împrumut pentru un an la Bologna » UPDATE Radio GSP / "Jucătorul s-a simţit jignit de ofertă" :X

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 02 iulie 2013 16:22

UPDATE 16:10 / Şi finanţatorul Dan Capră a oferit primele reacţii la Radio GSP după ce presa din Italia a anunţat că Grozav va pleca la Bologna: "Au trimis o ofertă cei de la Bologna cu care nu am fost de acord. Am trimis o contraofertă la care încă nu au răspuns. Prima lor ofertă mi s-a părut jignitoare. Am vorbit şi cu Grozav şi a zis că ar pleca dacă e bine pentru club. Dar i-am arătat şi lui oferta şi a spus că s-a simţit jignit".

UPDATE 15:45 / Preşedintele Alexandru Crîngu a confirmat pentru GSP.RO negocierile cu Bologna, dar susţine că italienii au făcut o ofertă nesatisfăcătoare: "Sînt nişte negocieri în acest moment, dar ceea ce au oferit italienii este departe de ceea ce ne dorim noi. Oricum, noi vrem un transfer definitiv, nu împrumut".

**********

Corriere dello Sport a anunţat în această după-amiază că Gicu Grozav va juca la Bologna în sezonul viitor, urmînd să fie împrumutat pentru un an la gruparea italiană.

Potrivit sursei citate, mutarea s-ar putea perfecta mîine dacă Petrolul nu va schimba pretenţiile. Bologna ar urma să aibă drept de cumpărare definitivă a internaţionalului român în vara viitoare. Dacă va convinge, Grozav va avea un nou contract pe trei ani.

Gheorghe Grozav, în vîrstă de 22 de ani, a înscris nouă goluri pentru Petrolul Ploieşti în ultimul sezon al Ligii I.

La sfîrşitul săptămînii trecute, finanţatorul Dan Capră a anunţat că Petrolul nu acceptă un împrumut al lui Grozav: "Negocierile sînt de mai mult timp, de la sfîrşitul sezonului, dar vrem transfer definitiv şi cel puţin 3 milioane de euro".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (44)
ainraymon
ainraymon  •  03 Iulie 2013, 16:55

Extraordinar... La supervaloarea lui e normal sa se simta jignit!!!

torque1981
torque1981  •  03 Iulie 2013, 15:11
Postat de don_vito pe 02 Iulie 2013, 18:02

3 mil??Daca asta face 3 mil....

Bine ca vreti voi 'nspe mil de euro pe epava de chichiris..........

alpin
alpin  •  02 Iulie 2013, 21:53

Trei milioane e putin daca pentru unul ca Rusescu s-au platit 2 milioane!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează