FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GSP a aflat secretele noului Thomas Neubert: ce e tehnologia GPS şi cînd trebuie Steaua să fie în vîrf de formă ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 23 iunie 2014 11:11

Gazeta Sporturilor publică în ediţia tipărită de astăzi un interviu cu omul venit la Steaua să-l înlocuiască pe Thomas Neubert, preparatorul fizic ce a lucrat în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf. El este un spaniol de 43 de ani, Julian Jimenez Serrano

Jimenez Serrano a vorbit despre cum va implementa o tehnologie bazată pe GPS, despre cum i-a găsit pe jucătorii roş-albaştri din punct de vedere fizic şi despre motivul pentru care crede că gheaţa este cea mai bună metodă de recuperare imediat după antrenament.

Interviul a fost realizat în Saint-Vincent, Italia, acolo unde corespondentul GSP urmăreşte cantonamentul campioanei României. Steliştii trag tare pentru noul sezon, iar Julian Jimenez a fost întrebat despre momentul cînd echipa trebuie să fie în vîrf de formă:

"Eu sper ca la startul preliminariilor Champions League să fim acolo. Se doreşte mult calificarea în grupe. Totuşi, scopul meu e să menţin acel nivel pe care-l vom atinge pe toată durata sezonului.

E greu să vorbeşti despre un vîrf de formă pentru că pentru a evalua un fotbalist din acest punct de vedere trebuie să privim înapoi, să-i vedem evoluţia. Apoi, la acest moment, nu cunosc care sînt limitele acestor jucători. Dar, v-am spus, prima impresia a fost una excelentă".

CITEŞTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN EDIŢIA TIPĂRITĂ A GSP SAU PE PLATFORMA GAZETA DIGITALĂ

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
adicn
adicn  •  23 Iunie 2014, 15:06
Postat de vasglo pe 23 Iunie 2014, 13:59

Bravo tata, esti printre putinii care si-au dat seama ca Reghe a cam spus totul si singura sansa pentru Steaua era schimbarea..!!!...

Credeam ca numai eu ma bucur de schimbare in acest moment :D

vasglo
vasglo  •  23 Iunie 2014, 14:02
Postat de vladutz13 pe 23 Iunie 2014, 12:08

Cum naiba sa pui varful de forma la inceputul preliminariilor??? Varful ar trebui atins la inceputul grupelor CL sau hai sa zicem, in timpul play-offului, nu acum.

Tu ai minte?? Pai intre inceputul preliminariilor si Play off e mai putin de o luna????...:)))

vasglo
vasglo  •  23 Iunie 2014, 13:59
Postat de mihaiholby pe 23 Iunie 2014, 13:21

Forza Steaua... Era nevoie de schimbare. Jucatorii tineri aveau nevoie de o conducere care sa le acorde mai multa incredere. Neagu, Radut, Iancu, Filip, Rapa...acum e timpul vostru. Daca mai era ceva de schimbat la aceasta echipa era aroganta, ingamfarea si discursul ultra increzator. Toate acestea au venit cu noul staf. O miscare inspirata. Forza Galca. Forza Jimenez. Forza Steaua.

Bravo tata, esti printre putinii care si-au dat seama ca Reghe a cam spus totul si singura sansa pentru Steaua era schimbarea..!!!...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează