FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Guvernul ajută Craiova prin eşalonarea datoriilor » Aer de la stat

Şansele lui Mititelu să ia licenţa au crescut simţitor
Şansele lui Mititelu să ia licenţa au crescut simţitor

Articol de - Publicat marti, 22 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 martie 2011 23:39

Ştiinţa şi restul cluburilor cu probleme au scăpat de marile piedici în obţinerea licenţei, după ce Guvernul a reglementat eşalonarea datoriilor pe maximum 5 ani

Cu zece zile înaintea deadline-ului pînă la care trebuia să achite 2 milioane de euro datorii la stat pentru a primi dreptul de a juca în Liga 1 şi la anul, Universitatea a primit o gură de apă vie. Guvernul a aprobat ordonanţa de urgenţă în care se prevede eşalonarea datoriilor pe maximum 5 ani, pentru toţi contribuabilii!

"Avem interesul ca firmele care sînt pe piaţă să nu intre în incapacitate de plată sau în insolvenţă, pentru că atunci şi pentru noi, ca stat, va fi mult mai greu să ne recuperăm datoriile de la aceste firme", a explicat premierul Emil Boc.

Ca şi restul echipelor din prima ligă cu probleme, craiovenii vor trebui să mai facă astfel pînă la 31 martie doar dovada plăţii datoriilor către terţi, în jur de 500.000 de euro. Craiova mai are o datorie de 7 milioane de euro, pe care federalii au decis-o în primă instanţă în cazul Piţurcă. Suma nu va fi luată însă în considerare la licenţă pentru că acest litigiu nu a primit un verdict final. UEFA respinsese cererea comună a cluburilor cu datorii din Liga 1, care doreau amînarea datei limită pînă la care îşi pot plăti restanţele financiare, de la 31 martie la 31 mai!

100 de milioane de euro însumează datoriile cluburilor din toate diviziile către stat, conform declaraţiei lui Sorin Blejnar, şeful ANAF

"Dacă ordonanţa va fi aplicabilă pînă la 31 martie, nu va fi nici o problemă din partea UEFA, aceasta doar va lua act de noua reglementare"
Viorel Duru, şeful Departament Licenţieri

Inbox:
»» Chiar dacă duminică plănuia să-l demită, Mititelu a hotărît să-i mai dea o şansă lui Napoli după o discuţie între patru ochi. Italianul îşi joacă postul însă etapa viitoare, în Regie.
»» Prima măsură disciplinară luată de olteni după semieşecul cu Astra a fost scurtarea vacanţei jucătorilor. Costea şi compania vor reveni de azi la antrenamente, şi nu de miercuri, cum fusese stabilit iniţial.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
ipsilante
ipsilante  •  23 Martie 2011, 11:26

Ordonanta asta ne ajuta ca Stiinta sa-si rupa "gitul" in teren, batuta si umilita de toti, nu din motive de licentiere... Super consolare, Mititelule! Asta da, SUCCES... Echipa ta de junghiuri si mercenari de la solduri, isi poate demonstra "valoarea" si retrograda "mindra", pe mina ei... Jos Mititelu! Hai Stiinta libera de paraziti!

adain
adain  •  23 Martie 2011, 09:27
Postat de butch_cassidy pe 23 Martie 2011, 00:27

Care 14 milioane de euro ???????????

a gresit cu 14 mil euro uite ce datorie au :" La Dinamo cum stau lucrurile? - E mult mai dificil. Organizarea de astazi, adica denumirea de astazi SC Dinamo 1948 SA, are datorii de 15.542.642 lei. Iar Dinamo Bucuresti are datorii de 45.835.828 de lei. " si Steaua a apelat la smecheria pt. care Mititelu a fost amenintat anii trecuti : " Sa va întreb altfel: Steaua ce datorii are? - Stati putin ca depinde care Steaua. FC Steaua are datorii nesemnificative, cam 200 de mii de lei. Numai ca Fotbal Club Steaua are datorii de 46, 3 milioane de lei."... dar de nu au curaj ziaristii lui peste sa zica ceva de Steaua si Dinamo ca nu mai vad niciun ban de la Jiji, Borcea, Badea, et

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  23 Martie 2011, 07:24

Ba tata, sunteti niste jafuri de ziaristi, niste petarde. Craiova are datorii de 2 milioane si Dinamo de 5 ori mai mult. Si toti trageti in Craiova, ca asa vrea Mitica si cu Borcea. Va fost frica sa dati in Craiova si sa licentiati Dinamo, ca va facea Mititelu pana la FIFA. Jigodiilor, bine va face Mititelu cand raporteaza la DNA.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează