FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-1

Hagi, nemulțumit de Gică Popescu?! Dezvăluiri din interiorul Farului: „Se simte singur”

Gică Hagi, manager și acționar principal Farul +35   FOTO
Gică Hagi, manager și acționar principal Farul

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2023 11:55 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 11:59

Imediat după Farul - FCSB 0-1, în runda #9 din Superliga, Gică Hagi a cerut conducerii să vorbească mai mult despre arbitraj. Azi, Ciprian Marica, acționar minoritar al dobrogenilor, a precizat că „Regele” se simte singur și că are așteptări mai mari de la președintele clubului, Gică Popescu, și de la Tibi Curt, vicepreședinte. 

Sebastian Colțescu a dictat un penalty contestat vehement de Farul în minutul 56, pentru un presupus fault comis de Tudor Băluță asupra lui Adrian Șut. „Să iasă conducerea mea, să vorbească. Să stea la noapte la TV și să analizeze fazele, apoi să iasă și să spună”, a „tunat” Hagi la finalul partidei. 

Și Adrian Ilie contestă penalty-ul primit de FCSB: „Contact există, dar îl calci pe unghie și cade?!”
Farul - FCSB 0-1
Și Adrian Ilie contestă penalty-ul primit de FCSB: „Contact există, dar îl calci pe unghie și cade?!”

Ciprian Marica: „Gică Hagi se simte de multe ori singur”

„În primul rând, eu nu fac parte nici din conducerea administrativă, nici din conducerea tehnică a Farului. Sigur că sunt discuții ale acționarilor și știu ce se întâmplă în club, dar nu sunt implicat în mod direct. 

E clar că Gică Hagi se simte de multe ori singur și are nevoie de susținere. Gică Popescu e președintele clubului, iar Hagi vrea să-l vadă mai prezent, și pe Gică Popescu, și pe Tibi Curt. Dar și să vorbești neîntrebat e puțin așa... 

Toată lumea vrea de la Gică Hagi o opinie, iar el se simte singur. Simte că în permanență lui i se cere o opinie, iar el ar vrea și o reacție din club. Pe bună dreptate. Acum, trebuie să fie și întrebați cei care ar putea să vorbească”, a declarat Marica la Fanatik

Ce a declarat Gică Hagi după Farul - FCSB:

La cum am fost arbitrați acasă la noi, uitați de play-off! Ce Farul la titlu… Atâta aroganță ca la Colțescu nu am văzut. Mai avea puțin și mă făcea pachet. 

La final m-am dus la Colțescu, dar vorbeam singur. Să iasă conducerea mea, să vorbească. Să stea la noapte la TV și să analizeze fazele, apoi să iasă și să spună. Nu eu, că mie mi-a dat galben

VIDEO. Gică Popescu, furios după Farul - FCSB 0-1

Gică Popescu a plecat cu 10 minute înainte de finalul partidei de la Ovidiu. Nu a vrut să ofere declarații. Întrebat dacă e de părere că rezultatul a fost viciat, „Baciul” a scos capul pe geamul mașinii și s-a rezumat să spună: „Auziți, se răsucește Igna în mormânt!”. 

Cel mai probabil, președintele Farului a vrut să facă referire la marele Nicolae Rainea, arbitru care a decedat în aprilie 2015.

Ioan Igna (83 de ani) trăiește, iar anul trecut a intrat în galeria „Legendelor GSP”.

Gică Popescu i-a prezentat scuze lui Ioan Igna

La aproximativ o jumătate de oră de la acel moment, „Baciul” i-a trimis un SMS lui Ilie Dumitrescu, aflat în studioul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport: „Am primit acum un mesaj (n.r. - de la Gică Popescu). Îi cere scuze domnului Igna. A vrut să spună de Rainea. A vrut să intre (n.r. - în direct), dar dacă nu mai e timp...”. 

În cele din urmă, Popescu a intrat telefonic în emisiune, unde i-a prezentat personal scuzele de rigoare lui Igna. Apoi, a acuzat din nou arbitrajul lui Colțescu: 

„Cred că nici în perioada de glorie a Cooperativei nu se dădea un asemenea penalty! (...) Ceea ce mă surprinde pe mine este că n-a fost să revadă faza la VAR. Dacă asta nu e fază de VAR, care e, atunci, fază de VAR?”. 

Popescu a încheiat printr-o promisiune: „Nu ne cântați prohodul, vom fi iar în play-off!

VIDEO. Faza penalty-ului dictat ușor de Sebastian Colțescu în Farul - FCSB

Citește și alte știri despre Farul - FCSB:

De ce a rămas Mazilu pe bancă la derby-ul cu FCSB: „Ne-am gândit serios”
Farul - FCSB
De ce a rămas Mazilu pe bancă la derby-ul cu FCSB: „Ne-am gândit serios”
Gafă ca la juniori » Pentru ce a primit „galben” fotbalistul de 600.000 de euro al lui FCSB
FARUL - FCSB
Gafă ca la juniori » Pentru ce a primit „galben” fotbalistul de 600.000 de euro al lui FCSB

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (9)
polistul68
polistul68  •  18 Septembrie 2023, 15:08

Intai sa.si faca treaba lui dl Hagi, apoi sa "se sinta singur ". Ok, penalty extrem de usor acordat...dar ecbipa lui ce a jucat ? Adica o echipa, sa intro faza ? Ok...nu era penalty, se termina egal...era multumit ? Se pare ca da...clar arbitrul a gresit...dar sa cauti de fiecare data alti vinkvati...arbitrii..liosa banilor..starea terenului sintetic...caldura..deplasarile.lungi...numai argumente...sa explice el prima data de ce nu mai joaca nimic echipa

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  18 Septembrie 2023, 14:47
Postat de muzzi1 pe 18 Septembrie 2023, 13:17

pai vezi, mai nene ionescule, ca esti ipocrit? il injuri pe Hagi ca nu face nici o branza in Europa, dar admiti ca nici ai tai nu-s mai breji!? il injuri pe Hagi ca e mediocru, in timp ce voi schimbati 10 antrenori pe sezon! il injuri pe Hagi ca nu produce fotbalisti, in timp ce ai vostri sunt la fel de slabi ca ai lui! ai tu motivele tale sa-l injuri, dar nu tin de fotbal, este? ce s-a intamplat? te-a refuzat la vreo poza, vreun autograf? ti-a furat lantul de la bicicleta cand erati copii?

...eu spun adevarul despre hagi acolo unde toti sunt orbi eu vad ...nu l injur ...a fost mediocru ...asta nu i injuratura ...de injurat injura el adversari arbitrii copii de mingi ...plus pe elevii lui ...sau nu l ai auzit niciodata ...un antrenor cu un asemenea vocabular n are cum sa fie bun ...noi suntem olteni ...nu suntem slabi ...doar gandim altfel ...daca eram prosti nu i dadea 4 boabe la zero Vasilica ...antrenor cu licenta A

tororosso
tororosso  •  18 Septembrie 2023, 14:22

Gică Hagi se simte de multe ori singur !... lasă că este în permanență lângă el ”finul” care are grijă să iasă la liman și federalii . Aseară mai tot meciul a fost o caterincă (circ) dar de fapt sa returnat datoria de la finalul campionatului trecut atunci când ”nașul” a ieșit campioană .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează