FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO

VIDEO Cum i-a dat Hamidou Keyta lui Dinamo cel mai rapid gol al sezonului

Atacantul francez Hamidou Keyta (26 de ani) a marcat cel mai rapid gol al sezonului, în secunda 56 a partidei dintre FC Botoșani și Dinamo.
Atacantul francez Hamidou Keyta (26 de ani) a marcat cel mai rapid gol al sezonului, în secunda 56 a partidei dintre FC Botoșani și Dinamo.

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 20:12 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 21:13

Atacantul francez Hamidou Keyta (26 de ani) a fost reprimit în lot de Marius Croitoru și a marcat cel mai rapid gol al sezonului, în secunda 56 a partidei dintre FC Botoșani și Dinamo (3-0 la pauză). 

Hamidou Keyta a lipsit două meciuri din lotul lui FC Botoșani. A fost pedepsit, după ce a părăsit fără permisiune cantonamentul, înaintea partidei cu FC Argeș. Atacantul francez forța un transfer în Turcia, care a picat între timp. Keyta a revenit astăzi cu mare poftă de joc și a înscris după doar 56 de secunde, cel mai rapid gol al sezonului. O centrare modestă a lui Rodriguez a fost scăpată de Eșanu, tânărul portar comparat de dinamoviști cu Lobonț la atitudine, iar Hamidou a îndeplinit o formalitate, dintr-un metru, cu poarta goală.

Hamidou Keyta, MVP în Botoșani - Dinamo

Keyta nu s-a oprit aici. În minutul 23 l-a depășit pe Bejan, apoi a pasat ideal pentru Ongenda, care a dublat avantajul. Atacantul francez a mai înscris o dată până la pauză, din penalty, în minutul 37. Hamidou ajunge la 11 reușite stagionale, al treilea în clasamentul golgeterilor, după Dennis Man și Florin Tănase. 

Vezi VIDEO cu reușitele lui Keyta

Cele mai rapide goluri ale sezonului 2020/2021 din Liga 1: 

Etapă, meciAutorMinut
Etapa 18: Botoșani - DinamoHamidou Keytasecunda 56
Etapa 12: Craiova - Gaz Metan 3-1Alexandru Cicâldăumin. 1:22
Etapa 2: FCSB - ViitorulFlorin Tănasemin. 1:50
Etapa 3: Poli Iași - Gaz Metan 1-4Dzenan Zajmovicmin. 1:54
Etapa 8: FCSB - Hermannstadt 5-0Iulian Cristeamin. 2:04

Citește și alte știri despre FC Botoșani - Dinamo: 

EXCLUSIV. S-au rupt chiar înainte de FC Botoșani - Dinamo! Modificări de urgență efectuate de antrenori

UPDATE Falimentul bate la ușă, dar jucătorul e dispus la negocieri cu Dinamo: „Fac asta pentru fani, dar nu am cu cine să vorbesc”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ranswar
ranswar  •  25 Ianuarie 2021, 01:50
Postat de dragdim pe 25 Ianuarie 2021, 01:45

Lobonț nu e in nici un caz, dar poate deveni un portar bun, iar greselile sunt normale după 3 meciuri jucate in liga 1. Important e sa învețe din aceste greșeli și sa nu le mai repete.

problema este ca ala face imediat 23 de ani. daca pana acum nu a jucat mai deloc in liga 1 este o cauza pierduta.

dragdim
dragdim  •  25 Ianuarie 2021, 01:45

Lobonț nu e in nici un caz, dar poate deveni un portar bun, iar greselile sunt normale după 3 meciuri jucate in liga 1. Important e sa învețe din aceste greșeli și sa nu le mai repete.

creeperno999
creeperno999  •  24 Ianuarie 2021, 22:37

Lobont asta are romania la picioare

Vezi toate comentariile (5)
Comentează