FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - TIMIŞOARA, DUMINICĂ, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

ISTERIE la Galaţi » S-au vîndut toate biletele pentru Oţelul - Timişoara în aproximativ 3 ore

Meciul dintre Oţelul şi Timişoara va avea loc duminică seară, de la ora 20:00 şi va fi transmis de DigiSport. +1   FOTO
Meciul dintre Oţelul şi Timişoara va avea loc duminică seară, de la ora 20:00 şi va fi transmis de DigiSport.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 11 mai 2011 16:10

UPDATE S-au vîndut toate biletele de la tribuna a II-a şi peluze prin casele de bilete. De asemenea, cele de la tribuna I, au fost rezervate şi vîndute preferenţial către posesorii de abonamente. La ora 14.40 nu mai era niciun bilet, din cele 13.000 puse în vînzare.

Unui casier i s-a facut dosar penal, pentru ca a vandut bilete la tribuna a doua cu 20 de lei, dublu fata de pretul oficial,

Oficialii clubului Oţelul Galaţi au pus astăzi în vînzare biletele de acces pentru cel mai aşteptat meci al sezonului, partida cate poate decide unde va merge trofeul de campioană în acest an.

Pentru penultimul meci acasă al gălăţenilor, care le poate asigura şi cîştigarea primului titlul de campioană în cazul unei victorii în faţa celor de la Politehnica Timişoara, suporterii roş-albaştrilor au blocat circulaţia în zona stadionului pentru a pune mîna pe un bilet de acces la meciul de duminică seară.

La casele de bilete s-a produs un adevărat haos atunci cînd mult doritele bilete au fost aduse. Cozile foartemari de sute de oameni, au făcut ca în mai puţin de o oră peste 5.000 de bilete să fie epuizate. Dacă se va menţine acelaşi ritm şi cu restul biletelor mai mult ca sigur că finala campionatului se va juca cu casa închis!

Preţerile sînt de 15 lei la tribuna 1, de 10 lei la tribuna a II-a şi de doar 7 lei la cele două peluze.

OŢELUL - TIMIŞOARA, DUMINICĂ, 20:00, DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (57)
bluev1bes
bluev1bes  •  12 Mai 2011, 12:52
Postat de talpaiadului pe 11 Mai 2011, 17:33

Otelul merita sa castige campionatul pentru ca joaca meciurile pe teren, iar conducatorii au bun simt. In ultimul timp arbitrii nu au gresit in favoarea Otelului, ci in defavoarea Timisoarei si Vasluiului, pentru ca s-au saturat sa fie injurati si batjocoriti de catre Iancu si Porumboiu dupa fiecare meci. Sa nu uitam ca Timisoara si Vasluiul au fost pana de curand cele mai favorizate echipe, iar Otelul printre cele mai defavorizate, iar Iancu si Porumboiu tunau si fulgerau impotriva arbitrilor, in timp ce Marius Stan tacea. Hai Otelul!

Da au fost injurati pentru ca noi si Vasluiul eram deja furati cand au inceput toate chestiile astea

bluev1bes
bluev1bes  •  12 Mai 2011, 12:50
Postat de cono pe 11 Mai 2011, 19:28

ce mai conteaza? omul e fan timisoara si e mandru ca revolutia a inceput acolo. de parca vreunul din aceste motive ar fi meritul lui. cam asta-i. hai otelul.

Ba tu in primul rand sa nu zici nimic de Timisoara..pt ca daca nu eram noi tu nu mai scriai acuma pe net asa ca mucles

agresatcuidunic
agresatcuidunic  •  11 Mai 2011, 23:53

Urmeaza sa jucati cu Timisoara,Astra si Pandurii, cele mai tari echipe ale returului; in conditii normale, mai mult de 1 punct nu scoateti, si ala datorita autobazei

Vezi toate comentariile (57)
Comentează