FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - VOINŢA 2-1

Happy Halloween! Ceahlăul a obţinut aseară primul succes pe teren propriu din acest sezon

Marian Constantinescu (dreapta)
a marcat golul victoriei, dar a și
ratat alte ocazii importante. FOTO Mediafax
Marian Constantinescu (dreapta) a marcat golul victoriei, dar a și ratat alte ocazii importante. FOTO Mediafax

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2011 22:56

Nemţenii au izbutit aseară prima victorie din acest sezon pe teren propriu, după un meci palpitant, cu execuţii ce au tăiat respiraţia


Uff, nemţenii pot respira mai uşuraţi! Au reuşit primul succes acasă în această toamnă rece, 3 puncte mari pentru soarta lui Costel Enache şi ai săi. Dar o victorie ce a dat multe palpitaţii moldovenilor, întrucît de-abia în repriza a doua au întors soarta potrivnică a unei partide ce părea să producă mari probleme pietrenilor.

Aceştia aveau un palmares catastrofal în precedentele 5 întîlniri de pe terenul amic, doar două remize şi un golaveraj prost de tot, 2-10. Iar eroarea lui Dumitraş, din ultimele secunde ale primei părţi, venea să creioneze un nou tablou de coşmar. Fundaşul a faultat în careu, oaspeţii au deschis scorul, cu destule emoţii, de la 11 metri, însă lovitura i-a trezit la viaţă pe moldoveni.

Stana+Cebotaru, eroii nevăzuţi
Datorită, în mare măsură, lui Stana. Mijlocaşul a lucrat ambele reuşite din partea a doua, ultima dată, la golul lui Constantinescu, cînd a dat o pasă de Mondiale, printre toţi apărătorii oaspeţilor. A fost o repriză alertă, cu ocazii, în special la poarta lui Dănălache, dar elevii lui Enache s-au întrecut în ratări. Şi l-au remarcat pe Dănălache. Constantinescu (70) era să mai dea un gol de senzaţie, însă voleul său de la 35 de metri a trecut peste poarta adversă. Emoţiile au venit la ultima fază a partidei, cînd Cebotaru (90Ă3) a fost înger, scoţînd din faţa lui Neguţ, care era pregătit să-i ucidă pe nemţeni.

Ceahlăul
Aşezare: 4-2-3-1
22. Villadsen    6
23. Dumitraş    4
24. Forminte (cpt)    6
4. L. Cazan    6
8. Barna    6
10. Al. Achim    6
21. Monroy    5
# 15. Bădescu, 46    7
20. M. Constantinescu    7
# 18. Onciu, 89
28. Cebotaru    6
11. Stana    7
9. C. Gafiţa    6
# 7. Omerbegovici, 90Ă3
Antrenor Costel Enache
Rezerve: Jovici, A. Marc, Chitoşcă, Ţepeş

Voinţa
Aşezare: 3-5-2
1. Dănălache    6
16. Sg. Bar    5
15. Tînc    4
3. N. Grigore II (cpt)    6
19. Maghici    5
5. Beza    5
17. Tătar    5
18. E. Nicola    6
2. C. Lungu    6
# 14. M. Burlacu, 68     5
8. Lukanovici    6
# 10. R. Neguţ, 81
4. Antohi    4
# 20. Cigan, 75    5
Antrenor Alexandru Pelici
Rezerve: Miron, Forika, Cr. Apostol, Martinescu
"Sîntem superfericiţi, mai ales că victoria a venit în urma unui meci încins. Mă bucur că am contribuit şi eu cu ceva la succesul de debut la noi acasă, sper să dau gol etapa viitoare"
Daniel Stana, mijlocaş Ceahlăul

"E bine cînd totul se termină cu bine. A fost o repriză secundă ca la carte făcută de Ceahlăul, avem speranţe că vom obţine un rezultat bun şi runda viitoare, la Mioveni"
Marian Constantinescu, mijlocaş Ceahlăul

"Am cîştigat şi în plan psihologic. Dacă vom continua să avem atitudine, ne va fi foarte bine"
Costel Enache, antrenor Ceahlăul

"Victorie meritată pentru gazde. Şi noi, şi Ceahlăul reprezentăm două echipe mici cu suflet mare, de aceea sper că ambele se vor salva la finele sezonului"
Alexandru Tăbîrcă, director tehnic Voinţa

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
forumeer
forumeer  •  16 Noiembrie 2011, 02:46

Urasc dezinformarea. Haideti sa lamurim impreuna problema cu "garnitura secunda a Greciei". Echipa lor din amicalul cu Rusia nu e relevanta. Echipa titularilor e cea din ultimele 2 meciuri cruciale din grupa lor(victoriile cu Croatia si Georgia). 4 nume se regasesc in ambele partide, precum si in amicalul de ieri, cu noi: Papastathopoulos, Karagounis, Tziolis, Charisteas. Ok, deci Grecia a folosit 4/11 titulari cu noi, ceea ce nu se poate numi "garnitura secunda". Buuun. Acum, haideti sa vedem echipa Romaniei din acest meci. Cati dintre cei 11 de azi au fost titulari certi in "era" Lucescu sau Piturca(actuala)? Goian si Torje! 2, domnilor, 2! 2 < 4 =>

gesepeul
gesepeul  •  30 Octombrie 2011, 09:17

Doua echipe bune, pacat de Ceahlaul care se preda in lupta cu granzii Dinamo si Rapid... Rezultatul? Lipsa spectatorilor de la stadion, cu indulgenta 1000 aseara!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close