FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Helmut Duckadam, nemilos cu jucătorii de la FCSB: „Nu simt nimic pentru club, niște mercenari! O să-mi iau înjurăturile de rigoare”

Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine de la FCSB, a vorbit despre jucătorii echipei roș-albastre și a explicat care este mare problemă de la club și i-a criticat pe fani și pe jucători pentru scandările xenofobe. +14   FOTO
Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine de la FCSB, a vorbit despre jucătorii echipei roș-albastre și a explicat care este mare problemă de la club și i-a criticat pe fani și pe jucători pentru scandările xenofobe.

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 20:06 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 20:53

Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine de la FCSB, a vorbit despre jucătorii echipei roș-albastre și a explicat care este mare problemă de la club și i-a criticat pe fani și pe jucători pentru scandările xenofobe.

„Tot ce s-a întâmplat de-a lungul timpului, inclusiv ultimele rezultate... Chiar dacă jucam pe Arena Națională, pe Ghencea s-au obținut cele mai multe rezultate. Când nu mai asociezi FCSB-ul cu Steaua, cu Ghencea, nu mai există acea legătură. Nu e vorba de plecarea mea, dar nu mai sunt jucători care să simtă pentru clubul ăla. Ei joacă la Steaua ca să își ia banii și să plece în străinătate. Ei nu mai simt nimic pentru clubul la care joacă. Poate e dur cuvântul ăsta, dar sunt mercenari.

Când jucam la UTA, simțeam că joc pentru UTA, când jucam la Steaua, simțeam că joc pentru Steaua. Așa se întâmplă la Dinamo și Rapid. Spunea și Daniel Niculae”, a declarat Helmut Duckadam la „Digi Sport Special”.

Duckadam: „Mă delimitez total”

Fostul portar a comentat și imaginile cu jucătorii și fanii FCSB, în care aceștia au avut mesaje xenofobe după victoria cu Sepsi, 1-0, în Cupa României.

„Am vorbit săptămâna trecută cu Mustață (n.r liderul galeriei FCSB), când a vrut să mă coopteze ca președinte de onoare al Asociației Suporterilor. Mi-a zis că președinte de onoare va fi domnul Ienei. Nu înțeleg acele scandări. Chiar dacă o să-mi iau înjurăturile de rigoare, eu mă delimitez total de aceste lucruri”, a adăugat Duckadam

FOTO. Jucătorii și fanii FCSB sărbătoresc câștigarea Cupei 

+10 FOTO

VIDEO. Jucătorii lui FCSB, scandări xenofobe după succesul cu Sepsi: „Ne p***m pe Ungaria voastră! Să-ți dăm la m**e, bozgore!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Bogdan Argeș Vintilă, mesaj după Sepsi - FCSB 0-1: „Felicitări domnului Becali! Eu voi continua să muncesc”

Mihai Stoica, prima reacție după ce FCSB a luat Cupa + aroganță la adresa rivalelor: „Pinti are 4K lângă piscină, ca bogații”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
prazburg1948
prazburg1948  •  23 Iulie 2020, 22:24

Uitati jucatori profesionisti cica =)) cand ma gandesc ca *** si-a batut suporterii pe stadion, Nita era sa-l ia la bataie pe Balasa pe teren intr-un meci oficial, seful galeriei, cu mm si cu luptatorul luminii sunt puscariasi, n-au nume, n-au stadion, au castigat titluri gramada furand... ma apuca rasul... se pare ca e plina tara de prosti daca inca ii simpatizeaza pe *** astia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

105662257060988
Eugen Qy  •  23 Iulie 2020, 21:56
Postat de liviuemil pe 23 Iulie 2020, 21:32

Are perfecta dreptate. In ultimii 25 de ani peste 90% dintre jucatorii de fotbal trecuti pe la club au fost doar mercenari. Doar citiva au simtit ca joaca pentru Steaua.

Aha, de aia jucau asa de prost ca pentru a 4a liga era de fapt bine !, dar totusi naspa e sa fii platit de unii si sa simti pentru altii ...

liviuemil
liviuemil  •  23 Iulie 2020, 21:32

Are perfecta dreptate. In ultimii 25 de ani peste 90% dintre jucatorii de fotbal trecuti pe la club au fost doar mercenari. Doar citiva au simtit ca joaca pentru Steaua.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează