FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Herea deturnat? După Petrolul, încă o echipă din Liga 1 trage de el să semneze

Ovidiu Herea
Ovidiu Herea

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 13 iunie 2013 13:29

Petrolul a reuşit să îl aducă pe goalkeeperul care în sezonul trecut a evoluat pentru Rapid, Peterson Pecanha. După acesta, "găzarii" încearcă să îl convingă şi pe Herea să joace la Ploieşti, însă au parte de o surpriză.

După ce a negociat cu Petrolul, Ovidiu Herea a fost contactat de către preşedintele giurgiuvenilor, Dinu Gheorghe, care i-a propus să joace din toamnă în trupa lui Daniel Isăilă.

Mijlocaşul în vîrstă de 28 de ani e aşteptat să se alăture lotului "astralilor" în zilele ce urmează. Preşedintele Astrei îl cunoaşte foarte bine pe Herea din perioada în care a fost la Rapid.

"I-aş lua pe Herea, pe Dică, pe Grigorie, pe Ioniţă cel mic de la Rapid. Sînt jucători pe care îi ştiu bine. Să vedem ce facem", a spus Dinu Gheorghe în urmă cu mai puţin de o lună.

Pleacă patru

Astra Giurgiu a reziliat contractele a patru jucători. Aceştia nu sînt în planurile antrenorului pentru viitorul sezon. Florescu, Ben Djemia, David Distefano şi Cristian Melinte sînt fotbaliştii care nu vor mai evolua pentru giurgiuveni.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
alepetrolul
alepetrolul  •  13 Iunie 2013, 18:21

Abureala si asta scoasa din context, stire de umplutura. Se citeaza ce a zis Vama acu o luna ca ar lua pe cutare, cutare. Acum vreo doua zile il dadeau sigur la Ploiesti,saptamana viitoare cine stie pe unde va mai ajunge!

gymd
gymd  •  13 Iunie 2013, 15:12

Distefano chiar ar fi un jucator interesant

cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Iunie 2013, 14:51
Postat de jalemare pe 13 Iunie 2013, 13:42

in ultimii ani Herea nu a jucat nimic. si-a revenit putin in acest retur dar in nici un caz nu cred ca poate juca la Petrolul.

Asa e. Cred ca va ajunge la Astra, ca gangavitul ala de Niculae inghite tot ce-i vara Dinu Gheorghe pe gat!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează