FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN, ORA 16:30, NETELEVIZAT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Horoba: "Pustai are oferte, dar îl sfătuiesc să rămînă la Mediaş"

Articol de - Publicat sambata, 22 mai 2010 00:00

Preşedintele lui Gaz Metan Mediaş a mărturisit că nici unul dintre jucători nu va părăsi echipa iar săptămîna viitoare se vor demara discuțiile și cu tehnicianul Cristi Pustai pentru prleungirea angajamentului scadent la finalul acestei stagiuni.

"Vă spun că nu va pleca nimeni de la Gaz Metan. Avem de gînd să mai aducem doar 2-3 jucători de valoare pentru că ultimele evoluții ale echipei ne-au demonstrate că avem un lot de calitate. Strategia noastră este să bifăm în transferuri la calitate, nu la cantitate.

Cu antrenorul Pustai am avut o primă rundă de discuții, iar după jocul cu Astra ne vom așeza la masa tratativelor. Știu că are cîteva oferte dar eu îl sfătuiesc să rămînă la Mediaș în continuare. Noi vrem să mergem tot cu el în viitoarea stagiune, iar din cite am înțeles și el ar dori același aspect", a concluzionat Horoba.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  22 Mai 2010, 19:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

tu nu te lua de medieseanul meu cati bag destiu`n cur ;=))), si voi nu mai vorbiti de bani corbilor ca copos nare bani deo apa minerala dapai sa cumparati jukatori de la gazu.... si dc unde stii tu ca gazu nu poate prinde locu 6? voi cum ati prins locu 7 , si cu 10 puncte mai mult ca noi..ce ti se pare asa imposibil? hai plimba ursu cioooara

yon_gazistul
yon_gazistul  •  22 Mai 2010, 16:08

Horoba tu nu ai oferte?

 •  22 Mai 2010, 15:59

Gazul e o echipa frumoasa, ofensiva construita de un antrenor inteligent care daca mai face o stagiatura de 2 ani ajunge super antrenor! Uite o varianta pentru Steaua Gigi! Dar si mai bine o varianta pentru nulitatea noastra de antrenor de la echipa nationala!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează