FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - POLI TIMIŞOARA, MIERCURI, 20:00, GSP TV

Iancu: "Cred că Velcea va rămîne pe bancă şi în sezonul viitor"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2009 00:00

Patronul echipei Poli Timişoara, Marian Iancu, a dezvăluit că actualul tehnician al echipei, Valentin Velcea, are prima şansă de a fi pe banca tehnică şi în campionatul următor, însă trebuie rezolvată şi situaţia sa cu licenţa PRO.

"Cred că va rămâne Valentin Velcea pentru sezonul următor. Ăsta e crezul meu acum. Vali cunoaşte foarte bine lotul, a lucrat ca secund la Olăroiu, Cârţu, Hagi sau Uhrin. Nu cred că două săptămâni de pauză şi după aceea o lună de pregătire sunt de ajuns ca să aducă un alt antrenor cu care sa începem turul de campionat şi iarăşi să nu-şi cunoască echipa.

Sperăm să rezolvăm cu acea dispensă în cazul lui Velcea, dar de obicei cum Timişoara nu reuşeşte nimic când e vorba de relaţia cu Federaţia, nu ştiu", a spus Marian Iancu.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  09 Iunie 2009, 17:31

Se pare ca iar pierdem la anul obiectivele. Cu asemenea antrenori incepatori nu putem sa punem pretentii, Iancu iar face o idiotenie de-a lui si nu castiga nimic la anul,trebuie adus urgent antrenor cu experienta in castigarea campionatului altfel fom fii iar pe locurile 4-6 la anul,,si asta datorita lui Iancu care se pare ca ete un dobitoc atunci cand trebuie sa arate un pic de inteligenta.

 •  09 Iunie 2009, 16:12

baaaaaaaaa ....adul pe Panduru ...ce sa facem cu Velcea .. asa nici macar nu venim la meci .. adal pe panduru sa vezi atuncea iarasi cum timisoara invie din nou

Vezi toate comentariile (2)
Comentează