FOTBAL  »  Superliga  »  DISPUTĂ VERBALĂ DURĂ ÎNTRE IANCU ŞI PIŢURCĂ

Iancu: "Nu i-am pus decît o întrebare lui Piţurcă, nu am zis că e homosexual" :D Cu două ore înainte: "M-am convins, eşti homosexual"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2010 00:00

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, explică motivele care l-au determinat să aibă dialogul suburban cu Victor Piţurcă şi spune că nu îşi doreşte ca fostul selecţioner să fie sancţionar de forurile abilitate.

"Nu e un academician, de multe ori a fost agramat. Răutatea replicii mele asta a fost, atît am spus. Nu vreau să păţească ceva pentru declaraţiile pe care le-a dat, nu mă interesează.
Sînt român 100%, chiar rîdeam cînd mă acuza la telefon că aş fi ţigan.

L-am lăsat să spună tot ce a vrut. Eu am folosit metafore, am spus totul la modul peiorativ. Cînd mi-am permis să-i pun o întrebare nu am făcut-o pentru a-l jigni, l-am întrebat dacă e homosexual, nu am făcut nci o afirmaţie! Ulterior, mă frămînta dacă este sau nu satanist şi a răspuns că da, în modul cel mai sincer!", a spus Iancu la Meciul Zilei, pe GSP TV.

"Am impresia că e homosexual. Băi, spune dacă eşti homosexual! Băi, eu cred că eşti homosexual. M-am convins, eşti homosexual, gata. În Europa e o virtute să fii homosexual. Eu cred că eşti şi satanist. Eşti satanist? Mefisto, eşti Mefisto, eşti satanist? Da eşti satanist? Eşti Satana?", afirmase anterior Iancu la Contraatac, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
haxor
haxor  •  10 Noiembrie 2010, 17:21

Moderatoru lui peste nu e Samoila ci Sarsaila care-i inbarliga pe mascaricii astia doi...

haxor
haxor  •  10 Noiembrie 2010, 17:07

Stouri de interlopi,ca tu Iancule,Jiji si IonB Becali,Mititelu si Borcea in opinia poporului roman sunteti interlopi cu diploma si nu personalitati publice.Niste hoituri de oameni ce stau pe averi facute din bani murdari si televiziunile si ziarele va invita in emisiuni ca asa sunt angajatii lor niste frustrati ce cred in bani si averi indiferent cum le faci si nu in valori morale si spera sa le aruncati si lor un os,niste mizerii care ati indobitocit tineretul din tara asta,niste maimutoi!Vomit

radmih
radmih  •  10 Noiembrie 2010, 11:52

@imperator...da mai,dar e tac-tu.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează