FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Ianis Zicu a reacţionat după ce a fost atacat de Marian Iancu: "Nu sînt gras!"

Zicu (stînga) a marcat 17 goluri în acest campionat Foto: Lorand Vakarcs
Zicu (stînga) a marcat 17 goluri în acest campionat Foto: Lorand Vakarcs

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 aprilie 2011 21:37

Golgeterul Timişoarei a postat ieri pe facebook şi un mesaj: "Voi lupta pentru oamenii care cred în mine"

Marian Iancu a răbufnit la adresa lui Ianis Zicu la finalul meciului cu Universitatea Cluj şi l-a taxat pe golgeterul său pentru forma mai puţin convingătoare din ultimele etape. Patronul timişorenilor a pus problemele lui Zicu pe seama kilogramelor în plus. "Nu pot să înţeleg cum apar kilograme în plus la un jucător ca Zicu, care este un supertalent. De şapte etape, nu a mai făcut nici un dribiling!", a tunat patronul bănăţenilor.

Dacă pînă acum mijlocaşul a preferat să nu-i răspundă patronului său, ieri machedonul a luat poziţie şi a postat un mesaj cu direcţie clară pe contul de facebook: "Pe toţi cei care m-au acuzat că am kilograme în plus ţin să-i anunţ că am cu un 1kg în minus faţă de perioada în care am marcat 17 goluri! Sper să fiu sănătos şi să îi răsplătesc pe toţi cei care au încredere în mine cu evoluţii cît mai bune", a parat Zicu. În doar cîteva ore, comentariul a fost apreciat de peste 200 de prieteni, remarca lui generînd aproape 100 de comentarii.


Înţepături şi în trecut
Un incident asemănător, dar la o intensitate mult mai mică, s-a petrecut şi în turul campionatului. Marian Iancu l-a criticat atunci pe Zicu, dar machedonul a avut o singură reacţie: "Pot să înţeleg orice critică a patronului, dar am o singură rugăminte. M-aş bucura ca toate observaţiile să mi le facă în privat", a răspuns golgeterul Timişoarei.

"Ianis Zicu a fost menajat pentru această partidă. Nu există nici o criză, doar presa vorbeşte despre aşa ceva"
Dusan Uhrin, antrenor Poli

CIFRELE LUI ZICU CU U Cluj
26 de minute jucate
1 dribling reuşit
18 mingi jucate
10 mingi pierdute
2 recuperări în atac

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
roberts
roberts  •  29 Aprilie 2011, 18:07

eu nu inteleg de ce se repeta articolul de ieri? nu mai aveti alte subiecte "bomba"?

laziodin
laziodin  •  29 Aprilie 2011, 13:18

adevarul e ca s-a gasit cine sa-i spuna ca e gras lu zicu =))))))))) a-ti auzit domnu zicu,a-ti auzit? =)))

argus112
argus112  •  29 Aprilie 2011, 10:44

Iancu începe din nou să-şi dea cu stângu-n dreptul ! Este o ,,meteahnă" veche a lui Iancu. Îşi face ,,analizele" tehnice şi şedinţele C:A: la televizor ! E treaba lui, pe banii lui, dar nu conştientizează că astfel de comentarii făcute în public îi fac rău lui şi echipei. Un jucător făcut varză în public de către propriul patron pierde automat din cota de piaţă şi chiar încrederea în sine. Nu de mult se bătea cu cărămida în piept că el l-a ,,reinventat" pe Zicu......iar acum ce face ? Ruşinică Iancule " ....ruşinică, mai bine ai rezolva problemele financiare şi nu numai de la echipă şi apoi să-i faci praf în particular, nicidecum la televizor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează