FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ianis Zicu despre rămânerea lui Dinamo în Liga 1: „E foarte bine așa, toată lumea e fericită! Pot prinde play-off-ul, dacă se rezolvă problemele financiare”

Ianis Zicu
Ianis Zicu

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 18:14 / Actualizat sambata, 08 august 2020 18:14

Ianis Zicu, 36 de ani, antrenor la Farul Constanța și fost fotbalist la Dinamo, a vorbit despre situația „câinilor”, salvați de trecerea la sistemul cu 16 echipe din sezonul viitor.

„Cred că Dinamo s-ar fi salvat cu meciurile rămase de jucat. Chindia era deja retrogradată. Situația nu a fost OK la Dinamo, de un an de zile tot spun, s-a greșit mult de tot vara trecută. Au șansa să fie în față anul viitor, dacă schimbă strategia. 

Cred că pot prinde play-off-ul fără probleme, dacă se rezolvă problemele financiare. 

Era păcat să ajungă în Liga 2. Cu datoriile pe care le au, să încerce să promoveze... Îmi puneau și mie probleme și mai mari! E foarte bine așa, toată lumea e fericită. Dinamo n-am mai putut cumpăra tinerii de valoare din România, n-a mai putut aduce jucători români de afară. CFR plătește salarii de zeci de mii de euro, are un lot de 30 de fotbaliști, evoluează în toate competițiile. E foarte dificil”, a spus Ianis Zicu la Digi Sport Special.

VIDEO Scandal monstru în vestiarul lui Dinamo! Prunea, dezvăluiri incredibile: „F****-ți...! Mă las de fotbal”

DINAMO // Dănciulescu despre răbufnirea lui Răducioiu: „A fost un strigăt de disperare! Îi pasă, suferă, sunt convins”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează