FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Iarnă incendiară la Dinamo » Peste 15 jucători, OBLIGAȚI să părăsească echipa: „Rednic are putere absolută!”

Mircea Rednic pregătește o revoluție în iarnă / foto: Raed Krishan
Mircea Rednic pregătește o revoluție în iarnă / foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2021 20:18 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 20:30

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a anunțat că în Ștefan cel Mare se pregătesc mutări de amploare în pauza competițională.

Pentru a stabiliza bugetul clubului, Dinamo trebuie să disponibilizeze peste 15 fotbaliști. Mulți dintre ei au fost deja „exilați” la echipa secundă, iar printre ei se află și nume importante precum Cosmin Matei sau Steliano Filip.

Marea problemă de la Dinamo, evidențiată la GSP Live: „Rednic a greșit. Dumnezeule! A fost catastrofă!”
DINAMO
Marea problemă de la Dinamo, evidențiată la GSP Live: „Rednic a greșit. Dumnezeule! A fost catastrofă!”

Răzvan Zăvăleanu: „Vom reduce lotul la 25 de jucători!”

„În iarnă urmează să reducem lotul la 25 de jucători. Acum sunt în jur de 40. Domnul Rednic are un buget care trebuie să-i cuprindă pe cei 25 de fotbaliști

Cei care au venit după ce am scăpat de interdicția de trasferuri au cu toții clauză de reziliere unilaterală. E clar că Rednic nu se înțelege cu anumiți jucători, dar nu vreau să nominalizez pe cineva acum” a spus Răzvan Zăvăleanu, în direct la emisiunea „Fotbal Club”. de la Digi Sport.

Cine s-ar afla pe „lista neagră” de la Dinamo: Cosmin Matei, Steliano Filip, Mihai Neicuțescu, Robert Moldoveanu, Cătălin Țîră, Constantin Nica, Alin Dudea, Geani Crețu, Răzvan Popa, Andreas Mihaiu

Zăvăleanu: „Preferăm să-i împrumutăm pe jucătorii tineri”

Dinamoviștii și-ar dori ca mulți dintre fotbaliștii tineri din propria pepinieră să fie cedați sub formă de împrumut, nicidecum să fie cedați definitiv: „Preferăm să împrumutăm jucătorii tineri în Liga 2 sau chiar în Liga 1. Ideea e că trebuie să rămână 25 de jucători”. 

Mircea Rednic are putere absolută pe partea sportivă. Îi dăm credit și suntem consecvenți acestui princpiu. Sunt de acord cu Mircea Rednic în tot ce ține de partea sportivă.

- Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

Zăvăleanu, detalii de la ședința de miercuri seara: „Ni s-a explicat de ce au fost îndepărtați Filip și Matei”

Zăvăleanu a oferit detalii și despre concluziile ședinței-maraton de miercuri seara, la care au participat Mircea Rednic, Iuliu Mureșan și alți oameni cu greutate din proiectul DDB, printre care și controversatul Elyass Bucurică, liderul Peluzei Cătălin Hîldan.

„Am discutat despre relațiile dintre jucători, despre relația lor cu antrenorul. Au apărut foarte multe știri în ultima perioadă și am încercat să aflu părerea domnului Rednic pe această temă

(...)Din ce am văzut eu, nu cred că există probleme între Rednic și Iuliu Murșean. Ni s-a explicat de ce au fost îndepărați Filip și Matei, dar nu pot să spun ce s-a discutat. Încercăm să strângem rândurile și să facem front comun”, a mai spus Zăvăleanu, conform sursei citate. 

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate duminică, Steliano Filip și Cosmin Matei se antrenează separat de Dinamo, alături de Nica, Mihaiu, Neicuțescu, Moldoveanu, Dudea și Crețu, care nu mai intră în planurile de viitor ale antrenorului Mircea Rednic și ale clubului.

VIDEO Marea problemă de la Dinamo, evidențiată la GSP Live: „Rednic a greșit. Dumnezeule, a fost catastrofă!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Prunea pune la îndoială deciziile lui Rednic: „Era bine dacă reveneau Filip și Matei, sunt mult peste străinii aduși la Dinamo. Românii sunt tratați altfel”

Citește și:

După operația la gleznă, Tavi Popescu are din nou probleme » Mihai Stoica a făcut anunțul: „Va fi operat de un medic de elită”
Superliga
După operația la gleznă, Tavi Popescu are din nou probleme » Mihai Stoica a făcut anunțul: „Va fi operat de un medic de elită”
Mircea Sandu l-a „demolat” pe Lucescu: „Băi, Mirceo, ești nebun?” » Ce l-a enervat pe fostul șef de la FRF
Nationala
Mircea Sandu l-a „demolat” pe Lucescu: „Băi, Mirceo, ești nebun?” » Ce l-a enervat pe fostul șef de la FRF
FRF se umple de bani la Euro 2024 » Suma uriașă pe care UEFA o varsă în conturi
Superliga
FRF se umple de bani la Euro 2024 » Suma uriașă pe care UEFA o varsă în conturi

„Oltenia” din Munchen » „În urmă cu 10-15 ani, totul era mai bine în Germania! Acum, viața e la fel ca în România”

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (33)
366730514084299
Radu Badea  •  10 Decembrie 2021, 18:22
Postat de cip1978 pe 10 Decembrie 2021, 11:38

Adica iar se apuca Puriul de invarteli cu contracte si transferuri in care fiica-sa e parte obligatorie?

***! ***!?..***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cip1978
cip1978  •  10 Decembrie 2021, 11:38

Adica iar se apuca Puriul de invarteli cu contracte si transferuri in care fiica-sa e parte obligatorie?

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  10 Decembrie 2021, 10:51

Pauza de iarna e scurta!Cand ii aduce?In ultima zi de mercato-pentru ca oricare din jucatorii aia„liberi de contract in iarna”(adica niste invalizi)asa invalizi cum sant, tot vor stramba din nas de Dinamo-din cauza climei,din cauza salariului,din cauza clasamentului si vor veni doar daca nu gasesc altceva in alta parte-in ultima zi-cand la noi campionatul deja a fost reluat!Cand ii mai „pui la punct”cu conditia fizica?Cand ii mai integrezi in echipa?Daca privesti in urma-asa s-a intamplat la Dinamo in toata „epoca Negoita”(si in mercato de vara,nu numai in cel de iarna)-din cauza ca meschinul hotelier nu dadea bani pe transferuri si se carpea numai cu jucatori 1liberi de contract”!adfica refuzati de altii!Asa ca...Se face o grava eroare ca nu se„transfera”chiar jucatorii pe care ii ai in curte si mai ales ca...nu transferi un antrenor- daca cel de acum s-a dovedit incapabil sa-i aseze in teren si sa-i motiveze!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează