FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ienei: "Becali a început să vorbească si Piţurcă s-a temut că nu îl poate stăpîni"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2010 00:00

Fostul antrenor Emeric Ienei s-a referit la situaţia Stelei şi a comentat despărţirea de fostul manager Victor Piţurcă.

"O singura data a sarit Gigi Becali un cal mare. Dupa jocul cu Craiova, atunci cand a avut o iesire necotrolata si Piturca si-a dat seama ca nu poate avea incredere. Totul s-a intamplat pentru ca dupa o luna, Becali s-a bagat prea mult sa vorbeasca si Piturca si-a dat seama ca nu il poate stapani", a spus Ienei la GSP TV Plus.

Apoi a continuat: "Cine a pierdut mai mult? Piturca a pierdut pentru ca a adus niste jucatori. S-a zis ca erau jucatori de la formatii retrogradate, dar erau varfurile. Se formase o echipa care putea sa creasca".

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (3)
iuercu
iuercu  •  09 August 2010, 17:33

El nu trebuie sa plece trebuie sa se rupa de Piturca are foarte mare nevoie de el steaua daca se lasa de Piturca va fi un lucru bun

ricifourgroup
ricifourgroup  •  09 August 2010, 17:29

nea emi cu tot respectul dute si lasa-ne daca erai stelist ai avut acum ocazia sa faci ce nu sa critici dupa margine dar ai jucat la doua capete cu piti

fffff
fffff  •  09 August 2010, 17:20

SI tu ai pierdut ca esti rupt de foame...Steaua a castigat ca a plecat Piti ca aducea Steaua ca nationala in B asa de bine de rau steaua a jucat in cel mai rau caz in UEFA unde altii ca Rapid sau DInamo abia se chinuie sa mai ajunga si acolo nu se injura ca la usa cortului pe stadion la Steaua e huliganism mare posibil pe partea economica:))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează