FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ienei: "Steaua nu se poate bate la titlu cu lotul actual"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2010 00:00

Curtat pentru postul de preşedinte în Ghencea, Emerich Ienei este pesimist în privinţa şanselor la titlu ale roş-albaştrilor.

"Nu sînt acoperite toate posturile la Steaua, chiar am vorbit cu Piţurcă şi mi-a spus acelaşi lucru. El mi-a transmis că primul joc de pregătire a fost unul bun, dar că în al doilea echipa s-a chinuit.

În acest moment, Steaua nu este la un nivel la care să se bata pentru campionat. Cei care au fost transferaţi sînt jucători tineri, cu calităţi, şi eu sînt sigur că Victor poate să îi determine să joace la un nivel ridicat. Lui ii trebuie timp să reconstruiască echipa.

Nu se ştie dacă mă duc la Steaua, deocamdată sînt la Oradea, săptămîna viitoare voi merge două zile la Bucureşti să am o discuţie şi cu patronatul pentru că pînă acum am vorbit doar cu Piţurcă", a declarat Emerich Ienei la Sport Total FM.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
cfrele
cfrele  •  04 Iulie 2010, 16:54

ca orice mitic, gandesti de la amiaz' la pranz. ce vina are ienei, care nu e prost sa se bage cu capul inainte pana nu-si ia toate masurile de precaurie, cu faptul ca e lipsa de jucatori la steua? ca orice ardelean, se gandeste de 3 ori si actioneaza odata, nu ca sudistii care sar pe geam de la 10 si in timp ce pica se gandesc "oare-i bine ce-am facut?" :)) nu-i bai, noi sa fim sanatosi.

vlahcon
vlahcon  •  04 Iulie 2010, 16:18

Unde sunt acum minciunile lui Becali? Cica 10 mil euro in transferuri! Vad si eu ca pana acum a investit... pauza! Totusi cei care au venit tineri trebuie sustinuti!

ssebi
ssebi  •  04 Iulie 2010, 13:58

Nu sunt acoperite posturile deoarece nea Ienei a inbatranit si isi schimba decizia dupa o zi pe alta mai ieri zice ca a venit Piturca si ca vine si el .. acuma nu mai vine ... sa ne mai lase odata si asta in pace nu vrea sa vina sa zica ca nu vine si ne ajunge ... tot face atata tam tam !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează