FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCM TG. MUREŞ 1-0

Ignorat, fostul jucător al lui Arsenal a părăsit cantonamentul lui Dinamo » Amaury Bischoff s-a dus pe drumul lui

Bischoff a stat
3 zile la Dinamo
Bischoff a stat 3 zile la Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 23 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 23 iulie 2011 03:37

Bischoff s-a supărat şi a părăsit-o pe Dinamo, considerînd că n-a fost băgat în seamă. Dinamoviştii s-au amuzat pe seama lui


Mijlocaşul portughezo-francez Amaury Bischoff a părăsit cantonamentul lui Dinamo, înainte de a avea o discuţie cu şefii clubului. "Nu mă bagă nimeni în seamă aici, cred că nu e nevoie de serviciile mele", a reacţionat fotbalistul de 24 de ani, care a evoluat în trecut la Arsenal Londra şi la Werder Bremen, iar acum e liber de contract.

Roş-albii au o altă versiune: "E un nesimţit! Cum a venit, aşa a şi plecat, pe furiş! Nu-l regretă nimeni. El credea că dacă l-a refuzat Pandurii o să rupă norii la Dinamo! A plecat de nebun, zicea că nu-i place aici. S-o fi speriat că a văzut fotbalişti! Oricum, Ciobotariu a vorbit de mai multe ori cu el, însă la pregătiri una i se zicea, alta făcea". Bischoff solicita un salariu lunar de minimum 10.000 de euro, plus un apartament şi maşină de serviciu.

"Torje va prelungi"
Gabi Torje va semna săptămîna viitoare extinderea contractului cu Dinamo, noul acord urmînd a expira în 2015. Impresarul mijlocaşului, Cristea Opria, s-a întîlnit cu Nicolae Badea, s-a ajuns la o înţelegere de principiu, se mai aşteaptă revenirea în ţară a lui Cristi Borcea. "Există în continuare posibilitatea ca Torje să plece în această vară, dar şansele sînt mici şi, poate, e mai bine pentru Gabi. Lokomotiv Moscova, Hamburg şi Wolfsburg l-au vrut, dar afacerea nu s-a făcut din diverse motive. Dacă nu pleacă, Torje îşi va prelungi aangajamentul cu Dinamo, e convenabil pentru toate părţile", a declarat Opria.

"Îi vom elimina pe croaţi"
Dinamo se va confrunta în turul 3 preliminar al Europa League cu croaţii de la FK Varadzin, meciul tur fiind joi, returul pe 4 august. "Avem datele necesare abordării dublei manşe, o să avem şi înregistrarea partidei pe care croaţii cu jucat-o cu Iskra. Trebuie să ne calificăm mai departe şi o vom face, sper eu din tur", a precizat antrenorul Liviu Ciobotariu. "Avem o revanşă de luat contra croaţilor, pentru eşecul de acum un an de la Split. Vrem în grupele competiţiei, o să-i eliminăm pe adversari", a spus şi Marius Niculae.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
roby2
roby2  •  23 Iulie 2011, 13:22

mare jucator bischoff cica a jucat la arsenal si la werder ca sa stiti si voi la arsenal a jucat un meci oricum nu a fost titular nici ala si la werder nu a jucat nici un meci a jucat 60 dar la echipa a doua a lu werder si a mai jucat vreo 10 meciuri la o echipa si alte 10 la alta mie unu nu mi se pare fotbalist

forza1rapid
forza1rapid  •  23 Iulie 2011, 09:47

Sunteti de ras si ce va mai place sa denigrati pe cineva care nu se poate apara ! Asa a zis si vulpea cand nu a aluns la struguri , ca sunt acri . Auzi ineptie : S-a speriat ca a vazut fotbalisti la Dinamo ! Pai astia cred ca erau aia cu carnatii de care vorbea Mircea Sandu .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează