FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Îl mută la Poarta Albă! » Gigi Becali are probleme la Jilava şi vrea să plece la o închisoare din Constanţa

Becali a fost fotografiat de alți deținuți în curtea Penitenciarului Jilava alături de Max Bălășescu, procurorul care l-a trimis în pușcărie prima dată în Dosarul Sechestrării 
// Foto: Libertatea
Becali a fost fotografiat de alți deținuți în curtea Penitenciarului Jilava alături de Max Bălășescu, procurorul care l-a trimis în pușcărie prima dată în Dosarul Sechestrării // Foto: Libertatea

Articol de , - Publicat sambata, 31 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 30 august 2013 21:15

Gigi are probleme la Jilava şi a cerut Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor să fie transferat la o închisoare din judeţul Constanţa.

După ce au apărut în presă imagini atît video, cît şi foto cu finanţatorul Stelei în curtea de la Jilava, ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a dispus începerea unei anchete a Corpului de Control pentru a afla cum s-a putut întîmpla asta.

O echipă de inspectori a vizitat ieri penitenciarul, iar conducerea a fost deja amendată, în timp de doi deţinuţi care l-au filmat pe Becali au fost sancţionaţi.

"Relaţii deteriorate cu conducerea"
Din primele informaţii venite din partea apropiaţilor lui Gigi Becali, chiar acesta a fost cel care a cerut să fie mutat la Penitenciarul Poarta Albă, după ce angajaţii de la Jilava ar fi început să-l sancţioneze fără motive serioase.

"Se pare că domnul Becali va fi mutat de la Jilava! Nu am detalii, dar e clar că va pleca de aici, pentru că relaţiile sale cu conducerea acestui penitenciar sînt destul de deteriorate. Au început să-l sancţioneze pentru orice lucru, după ce i-au fost aprobate unele cerinţe pe care acum nu mai vor să i le accepte", a precizat avocatul Bogdan Vlad.

O dată cu mutarea lui Gigi din Bucureşti, cel mai mult ar avea de suferit angajaţii Stelei, care-l vizitau la închisoare aproape în fiecare săptămînă pentru a discuta despre problemele de la club. Pentru un drum de la Bucureşti la Penitenciarul Poarta Albă, aflat în judeţul Constanţa, trebuie parcurşi 204 kilometri.

A vorbit pe cartela altcuiva
Becali a fost sancţionat de către autorităţile de la Jilava, după ce a folosit cartela de telefon a altui deţinut. Conducerea închisorii i-a suspendat lui Becali dreptul de a participa la activităţi sportive şi culturale pe o perioadă de 30 de zille. Potrivit regulamentelor din închisoare, Gigi are dreptul la 20 de minute de convorbiri telefonice pe zi.

103 zile de arest a executat Gigi Becali din pedeapsa de 3 ani şi 6 luni pe care a primit-o în cele trei dosare în care acesta a fost condamnat

GLUMA ZILEI DE LA JILAVA
"Să nu cumva să ai nevoie să te ajute Gigi Becali în ultimul meci! Noi voi fi sigur calificaţi înaintea ultimei etape, Chelsea nu ştiu...!" :)
Mesajul lui Becali pentru Mourinho

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
1745flo
1745flo  •  01 Septembrie 2013, 00:00

adica Gigi de dupa zabrele-i face arogante lui Mourinho???:)))))) asta da gluma zilei, numai ce e proasta rau!

foxy
foxy  •  31 August 2013, 21:56
Postat de foxy pe 31 August 2013, 19:03

Noi vrem sa-l transfere la Tg-Jiu ca aici avem Penitenciar ,ca si el a transferat o gramada de jucatori de la noi...Nu de alta, dar sa fie mai aproape de prietenul lui Condescu...

Cred ca o sa-i placa ptr ca stadionul e doar la 200 m de `bulau` si cand o sa dam gol o sa se bucure...`iar a dat Lignitul gol`...

viorescu
viorescu  •  31 August 2013, 20:54

Nu vrea la Guantanamo?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează