FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL

Ilie Stan a găsit deosebirea dintre două "genii": ”Falcao se concentrează. Tatu, nu”:)

Tatu, un atacant care se lipeşte greu de gol
Tatu, un atacant care se lipeşte greu de gol

Articol de - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 10 mai 2012 22:58

Fostul antrenor al roş-albaştrilor calculează că Leandro e sub Radamel numai din cauza randamentului din faţa porţii. Ilie analizează şi problema Stelei: lui Becali prea îi place să se bage peste antrenori.

"E o diferenţă mare între Tatu şi Falcao. Brazilianul nu se poate concentra în faţa porţii". Comparaţia halucinantă îi aparţine lui Ilie Stan. Invitat la DolceSport, fostul antrenor al Stelei a încercat să explice astfel care e carenţa principală a lui Tatu, sud-americanul despre care Becali crede că "urăşte golul! Şi dacă ar avea mingea pe linia porţii, el ar scoate-o, în loc s-o bage".

Stan l-a ales drept referinţă pe Falcao, columbianul care a marcat o "dublă" în finala Europa League cu Bilbao şi i-a adus trofeul lui Atletico. El mai are 23 de reuşite pentru madrileni în acest sezon din Primera. Tatu are doar 3 în stagiunea în curs a Ligii 1.

Pe lîngă ineficienţa lui Tatu, Ilie mai are o explicaţie pentru care Steaua n-a jucat perfect anul acesta: "Lui Becali îi place tot timpul să se bage la echipă. Aici e problema! Altfel, el nu e un patron sau un om rău, face investiţii şi eforturi foarte mari ca să susţină clubul".

Stan, pe care Gigi l-a demis în urma unui 0-0 în Ghencea cu Gaz Metan Mediaş, dar mai ales fiindcă nu-i aplica întocmai sugestiile privind alcătuirea echipei, are şi acum un "11" al lui, pe care a dezvăluit că l-ar folosi dacă s-ar întoarce şi ar avea dreptul să decidă: Tătăruşanu - Dănănae, Chiricheş, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu - Chipciu, Tănase, Răduţ sau Tatu, Florin Costea - Nikolici".

La ce seamănă: mici amîndoi :)
Comparaţia Tatu-Falcao descoperă puţine puncte comune. Unul dintre ele se referă la înălţimea celor doi. Brazilianul Stelei măsoară 1,74 metri, columbianul e mai înalt ca el doar cu doi centimetri. Mai departe, diferenţa e clară: Falcao (26 de ani) a dat 98 de goluri în campionatele Argentinei, Portugaliei şi Spaniei, Tatu (30 de ani) a strîns 52 de reuşite, cele mai multe însă în ligile inferioare din Portugalia.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
aalleesstarr
aalleesstarr  •  11 Mai 2012, 10:16

Chiar nu realizeaza nimeni ca Tatu nu are ce cauta la Steaua?

roones
roones  •  11 Mai 2012, 09:44

Aceasta comparatie nu se poate face!!!! Doar niste bolanvi,frustrati...pot deschide acest subiect. Si mai mult de atat....Steaua e la nivelul lui Atletico...sa facem asemenea comparatii? Vreau un raspuns de la cei care au deschis subiectul dar si de la Stan......

werdy
werdy  •  11 Mai 2012, 09:43

Ca sa te concentrezi i-ti trebuie creier ........................

Vezi toate comentariile (3)
Comentează