FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Iliev vrea să continue la Steaua: ”Luni sînt la reunire!”

Iliev are şanse mari să continue în Ghencea
Iliev are şanse mari să continue în Ghencea

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 09 iunie 2012 19:33

Bulgarul Valentin Iliev se întoarce în România şi spune că sînt şanse mari să continue şi sezonul viitor alături de roş-albaştri.

Steaua a rămas fără Geraldo Alves, dar e foarte aproape de a semna prelungirea cu eroul finalului de sezon, bulgarul Valentin Iliev. Omul care a marcat o "dublă" în victoria contra marii rivale, Dinamo, şi-a petrecut ultimele zile de vacanţă acasă, la Sofia.

Stoperul care va împlini 32 de ani în august le-a dat o veste importantă fanilor stelişti: mîine dimineaţă, la ora 10:00, va fi prezent în Ghencea, la reunirea echipei, şi va efectua primul antrenament sub comanda noului antrenor, Laurenţiu Reghecampf.

" Luni vin la reunire, chiar dacă nu am semnat încă prelungirea contractului. Vedem ce va fi, mă voi întîlni cu domnul Becali şi sper să punem repede lucrurile la punct. Prima mea opţiune de Steaua, de aceea mă şi întorc în România!", a mărturisit fundaşul de la sud de Dunăre.

A avut doar zece zile vacanţă
Iliev va veni în România, deşi a avut parte de doar zece zile de vacanţă. Asta pentru că el a fost chemat la "naţionala" ţării sale şi a jucat în amicalele cu Olanda şi Turcia. Ultimul meci a avut loc pe 29 mai, iar Iliev a fost integralist. Chiar dacă a fost implicat în acţiunile Bulgariei, lui Iliev nu i se va prelungi vacanţa, aşa cum s-a întîmplat în cazul steliştilor convocaţi la loturile României.

"Normal că vreau să continuu la Steaua. Am purtat discuţii cu cei din club, aproape ne-am înţeles, dar totul va fi sigur cînd voi semna" (Valentin Iliev, fundaş Steaua)

30 de meciuri a jucat Iliev sezonul trecut pentru Steaua în toate competiţiile. El a marcat de patru ori, toate reuşitele fiind în Liga 1

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Mîine e reunirea
După o vacanţă de fix 3 săptămîni, jucătorii Stelei vor reveni la antrenamente începînd de mîine. Reunirea e programată pentru dimineaţă, la ora 10:00, însă nu vor veni toţi fotbaliştii din lot. Cei 7 care au participat la amicalele cu Austria şi Elveţia, adică Tătăruşanu, Chiricheş, Gardoş, Latovlevici, Bourceanu, Chipciu şi Tănase, au primit vacanţă pînă pe 20 iunie şi vor ajunge direct în cantonamentul din Austria, în care Reghe va pleca pe 15 iunie.

Răduţ nu va rămîne
Deşi Steaua şi Pandurii n-au anunţat oficial trecerea lui Răduţ la Tg. Jiu, fotbalistul va evolua sub comanda lui Petre Grigoraş în sezonul următor. Mijlocaşul nu va fi însă cedat definitiv, ci va merge sub formă de împrumut, iar în vara lui 2013 el va reveni în Ghencea.

Bălan: "Am contract cu Steaua"
La reunirea de mîine dimineaţă va fi prezent şi Tibi Bălan, fotbalist pe care Gigi Becali nu-l mai dorea în lot. "Eu voi veni şi mă voi pune sub comanda lui Reghecampf deoarece sînt fotbalist sub contract cu Steaua. Nimeni nu m-a anunţat altceva, aşa că din punctul meu de vedere sînt la Steaua", a declarat ieri Tibi Bălan.

Stanca şi-a prelungit contractul
Steaua a decis să-i ofere lui Răzvan Stanca încă un an de contract. Acesta a acceptat propunerea şi a semnat, urmînd să fie jucătorul roş-albaştrilor pînă pe 30 iunie 2013. Stanca (32 de ani) a jucat în sezonul trecut 13 meciuri şi a avut o medie a notelor GSP de 6,17, fiind al doilea în topul general după Chiricheş (6,44).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
joker_daniel
joker_daniel  •  10 Iunie 2012, 12:40

RESPECT ILIEV SI GERALDO ALVES!

forumeer
forumeer  •  10 Iunie 2012, 09:10

Mi-ar placea sa ramana. Si mi-ar placea, cel putin la fel de mult, sa se intoarca Geri si sa accepte noul contract. Rusine 0ierului ca nu i-a oferit un contract pe acelasi salariu! Sa-i faci asta tocmai celui mai constant si serios jucator de la Steaua!! Vai de mintea aia creatza a lui, de oaie...

the_cezar
the_cezar  •  10 Iunie 2012, 07:13
Postat de terminatorul2 pe 10 Iunie 2012, 01:46

Iar azi semnează si Wesley !!!

asa,mai spre seara:)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează