FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - VOLUNTARI

VIDEO Imaginile care vor ajunge în toată Europa » Galeria Rapidului și-a ironizat jucătorii și a scandat pentru adversari: „Viața mea o împart alături de Voluntari!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 22:59 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 14:07

Galeria Rapidului a oferit scene unice în ultimul sfert de oră al meciului cu FC Voluntari, după golul de 2-0 marcat de Ricardinho. Giuleștenii au pierdut, scor 1-2. 

Părăsită de suporteri, cea mai redusă asistență din istoria noii arene la un meci din prima ligă, Rapidul a arătat dezolant în fața Voluntariului. 

VIDEO. Imaginile anului în fotbalul românesc! Galeria Rapidului cântă „Viața mea o împart alături de Voluntari”

Suporterii au trecut prin toate stările. Huiduieli sporadice s-au auzit încă din prima repriză. Au fost urmate fluierături puternice, după golurile ilfovenilor venite într-un interval de 7 minute. 

Furia a căpătat o formă savuroasă în Giulești. În ultimul sfert de oră, galeria Rapidului a oferit un moment unic și a început să cânte refrenul favorit al fanilor adverși: „Viața mea o împart alături de Voluntari”. 

Tonul a fost dat de liderul peluzei rapidiste: „Haideți să cântăm ceva pentru nea Gică, e rapidist: «Viața ta o împarți alături de Voluntari»”. Nea Gică este șeful micuței grupări care susține clubul din Ilfov.

Scandarea a continuat și după golul de generic marcat de Papeau. 

Imediat după fluierul care a confirmat eșecul Rapidului, ultrașii au scandat demisia și i-au huiduit pe jucători. Cristiano Bergodi și elevii lui s-au îndreptat către vestiare, renunțând la clasicul salut de final. 

Scene nemaivăzute s-au petrecut și după meci, când ultrașii rapidiști și-au chemat adversarii de la Voluntari pentru a scanda împotriva Stelei:

Citește și alte știri din Superligă: 

Și „frații” de la U Cluj vin peste Dinamo! Campioana deplasărilor și reacția lui Neluțu Sabău: „Nu e ușor să fii criticat tot timpul”
DINAMO - U CLUJ
Și „frații” de la U Cluj vin peste Dinamo! Campioana deplasărilor și reacția lui Neluțu Sabău: „Nu e ușor să fii criticat tot timpul”
Sfaturi din interiorul FRF pentru Tavi Popescu: „Să nu renunți la nicio fată! Dacă e cea potrivită, ține-o lângă tine”
FCSB
Sfaturi din interiorul FRF pentru Tavi Popescu: „Să nu renunți la nicio fată! Dacă e cea potrivită, ține-o lângă tine”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (52)
Mondo
Mondo  •  13 Decembrie 2023, 04:53

Rapidistii sint unici! Bravo galeriei, nici nu puteam sa-mi inchipui o palma maai buna peste jocul incilcit al Rapidului.

zetanu
zetanu  •  11 Decembrie 2023, 13:13

Au scandat "viata TA o imparti alaturi de Voluntari!", ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

muzzi1
muzzi1  •  11 Decembrie 2023, 00:35
Postat de stefanf78 pe 10 Decembrie 2023, 22:01

Dacă nu’ți dai seama că jignești, e grav rău. În rest, spor la vorbit limbi străine, cu româna nu’ț iese.

tine-o tot asa , amice! zau, te exprimi bine pentru un gigist , de ce continui pe aceeasi linie? admite ca ai gresit si am incheiat discutia! eu fac greseala sa cred ca toti astia cu stema de la Simpson sunteti ca randum, uite, admit asta!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează