FOTBAL  »  Superliga  »  IORGULESCU ŞEF LA LPF

În locul "Naşului" la FRF? Lucescu îl vede pe Dragomir în cursă: "Contracandidat serios pentru Gică Popescu"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 21:37

Dumitru Dragomir a fost învins de Gino Iorgulescu şi a pierdut preşedinţia LPF, dar ar putea ţinti un post şi mai important.

"Corleone" Dragomir a spus în glumă de mai multe ori că ar putea să se înscrie la alegerile pentru preşedinţia FRF, de anul viitor, dar în condiţiile în care a pierdut scaunul de la Ligă, Federaţia ar putea să devină o opţiune serioasă.

În această variantă crede şi Mircea Lucescu.

"E posibil ca Dragomir să candideze la şefia FRF, nu exclud această variantă. Ar fi contracandidat serios pentru Gică Popescu. Şi-a creat multe relaţii", a declarat Lucescu la sportro.

Învinsul Dumitru Dragomir: "Nu m-au votat curvele pe care le-am ajutat! Mai bine muream decît să cîştig cu votul lui Gigi Becali"

Dacă ar candida la FRF, Dumitru Dragomir se va duela cu Gică Popescu. Cei doi au avut de curînd un conflict. Detalii aici

AICI AI TOATE DETALIILE DE LA ALEGERILE LPF!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
p.rares
p.rares  •  15 Noiembrie 2013, 06:20

Lucescu nu este prost,...s-ar putea sa avem o surpriza cu Dragomir la alegerile LPF !????

maistor_kokir
maistor_kokir  •  15 Noiembrie 2013, 06:08

baliverne astea cu "adversar serios pt gica popescu", de candidat,nu m-ar mira, mitica a candidat si la primaria bucuresti impotriva lui basescu si geoana, asa ca n-ar soca pe nimeni daca ar incerca marea cu degetu si la frf ...

mizzzerya
mizzzerya  •  15 Noiembrie 2013, 02:25

Ca sa lamurim subiectul definitiv : DRAGOMIR la FRF ..... : NICIODATA . PUNCT .......BASME

Vezi toate comentariile (16)
Comentează