FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - GAZ METAN 1-0

În numele tatălui » Fiul lui Grigoraş a contribuit decisiv la golul victoriei

Petre Grigoraş
Petre Grigoraş

Articol de - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 23:07

Grigoraş a avut nevoie de ajutorul fiului său, care a creat faza unicului gol, pentru ca Pandurii să ia toate punctele aseară


Spectaculoasa echipă a Pandurilor, lăudată de toată lumea pentru evoluţia din acest sezon, s-a blocat aseară în faţa formaţiei pregătite de matematicianul Cristi Pustai. Oltenii au avut nevoie de 29 de minute pentru a găsi poarta Mediaşului şi cînd au făcut-o Vîtcă a respins şutul lui Voiculeţ. Replica oaspeţilor a fost şi mai puternică, dar Bud şi-a bătut joc de o foarte bună ocazie de a marca, a dat în pămînt, fiind singur cu Mingote.

Partea a doua nu a adus nimic nou, iar Grigoraş l-a trimis în luptă pe fiul său, Alexandru. Mutarea avea să se dovedească inspirată, după ce gorjeanul a creat faza golului reuşit de Stromajer în minutul 74. Chiar şi aşa, medieşenii puteau pleca cu un punct de la Tîrgu-Jiu, dacă Bawab n-ar fi trimis peste poartă dintr-o poziţie bună şi dacă Mingote n-ar fi intervenit miraculos în faţa aceluiaşi atacant al Gazului.

"Nu vreau să exagerez, dar băiatul meu a pătruns pe teren la 0-0 şi imediat s-a făcut 1-0. Dacă va ajunge mare? Permiteţi-mi să nu răspund la întrebarea asta"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Pîrvulescu, la spital
În minutul 20, mijlocaşul Gazului, Paul Pîrvulescu, s-a lovit cu capul de Lemnaru şi a fost nevoie de intervenţia salvării, care l-a transportat de urgenţă la spital. Directorul general al medieşenilor, Ioan Horoba, l-a acuzat încă din pauza meciului pe arbitrul Alexandru Deaconu. "Copilul ăla a stat întins pe teren un minut şi jumătate, pînă a ieşit mingea afară. Îşi pierduse cunoştinţa, iar «centralul» nici nu s-a uitat la el. Nu a fost fault, dar trebuia să oprească jocul!", a spus Horoba la DigiSport.

VEZI MAI JOS CASETA MECIULUI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează